Real Jumper

Real Jumper 1.2

Опис

Real Jumper е возбудлива игра која ќе ве држи на работ од вашето место. Оваа игра со платформер не е за оние со слабо срце бидејќи бара брзи рефлекси и стратешко размислување за да се надминат пречките на вашиот пат. Играта има различни предизвици, вклучувајќи борба со канибалски полжави, избегнување убијци на оси, голтки и канџи и навигација низ тежок паркур.

Целта на Real Jumper е едноставна - стигнете до посакуваното знаме избирајќи го вистинскиот пат. Сепак, оваа задача е полесно да се каже отколку да се направи бидејќи секое ниво претставува нови предизвици кои бараат внимателно планирање и извршување. Мора да прескокнете пречки, да избегнувате непријатели, да собирате монети и напојувања за да напредувате низ секое ниво.

Една од уникатните карактеристики на Real Jumper е неговиот режим на брануваа каде што можете да се забавувате само со скокање на брануваа! Овој режим ви овозможува да се опуштите и да уживате во лесна забава додека се одморате од интензивната игра.

Real Jumper нуди повеќечасовна забава со своите предизвикувачки нивоа и заразна игра. Графиките се зачудувачки со живописни бои кои го оживуваат секое ниво. Звучните ефекти се исто така импресивни со реалистични звуци кои придонесуваат за целокупното искуство за играње.

Без разлика дали сте искусен гејмер или штотуку почнувате, Real Jumper има по нешто за секого. Со своите лесни за учење контроли и предизвикувачка игра, оваа игра ќе ве натера да се враќате за повеќе.

Па што чекаш? Преземете го Real Jumper денес и започнете ја вашата авантура!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-07-16
Датум на додавање 2020-07-16
Категорија Игри
Под категорија Игри со платформа
Верзија 1.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: