Liberation Of The City Of Zero

Liberation Of The City Of Zero 1.6

Опис

Liberation Of The City Of Zero е игра полна со акција која ве става во кожата на војник од трето лице специјалните сили. Вашата мисија е да го исчистите градот од терористите кои го презеле и предизвикуваат хаос. Со своите вештини и експертиза, мора да се движите низ градот, да ги елиминирате непријателите и да го вратите мирот.

Играта има неверојатна графика која го оживува градот со неговите детални згради, улици и пејзажи. Звучните ефекти се исто така врвни, потопувајќи ве во светот на играта додека слушате истрели од огнено оружје и експлозии околу вас.

Како војник од специјалните сили, имате пристап до широк спектар на оружја што ќе ви помогнат да ги уништите вашите непријатели. Од пиштоли до јуришни пушки до гранати, нема недостаток на огнена моќ на располагање. Ќе треба да ги искористите сите ваши вештини и тактики ако сакате да успеете во оваа мисија.

Еден уникатен аспект на Liberation Of The City Of Zero е тоа што им овозможува на играчите да собираат касети и лекови во текот на играта. Овие предмети може да се користат за подобрување на вашето здравје или за надополнување на муницијата за вашето оружје. Ова додава дополнителен слој на стратегија бидејќи играчите мора да ги балансираат нивните офанзивни способности со нивните одбранбени потреби.

Самата игра е брза и интензивна со многу акциони секвенци кои ќе ги задржат играчите на нивните прсти. Ќе ви требаат брзи рефлекси, како и стратешко размислување ако сакате да ја преживеете оваа мисија.

Генерално, Liberation Of The City Of Zero е одличен избор за гејмерите кои сакаат игри преполни со акција со многу предизвици на патот. Со својата неверојатна графика, извонредни звучни ефекти, широк спектар на опции за оружје и уникатна механика за игра како собирање касети и лекови; сигурно не само што ги забавува, туку и предизвикува дури и искусни гејмери!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-07-16
Датум на додавање 2020-07-16
Категорија Игри
Под категорија Акциони игри
Верзија 1.6
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: