Shark

Shark 2.1

Опис

Ајкула - крајната игра за љубителите на ајкули

Дали сте обожавател на ајкули? Дали сакате да играте игри што ги предизвикуваат вашите вештини и рефлекси? Ако одговорот е да, тогаш Shark е совршената игра за вас! Оваа возбудлива игра ви овозможува да контролирате ајкула која треба да јаде портокалови планктон за да еволуира. Но, внимавајте, кон вас летаат рибарски мрежи и харпуни! И не се обидувајте да ја проголтате подводната мина, таа исто така ќе ве убие!

Ајкулата е заразна игра која ќе ве држи ангажирани со часови. Со својата едноставна, но предизвикувачка игра, тој е совршен за играчи од сите возрасти. Целта на играта е да и помогне на вашата ајкула да еволуира со тоа што ќе јаде што е можно повеќе портокалови планктони додека избегнува пречки како рибарски мрежи и харпуни.

Како што еволуира вашата ајкула, таа добива нови способности како што се дополнителен живот на ниво второ и способност да јаде харпуни на трето ниво. За да јадете харпун, едноставно притиснете ја лентата за празно место кога ќе дојде до вашата ајкула. Дури и ќе добивате поени за тоа!

Една од најдобрите работи за ајкула е нејзината ненаметлива природа. За разлика од другите игри кои ги бомбардираат играчите со реклами или купувања во апликации, Shark им овозможува на играчите да уживаат во непрекината игра без никакви одвлекувања.

Па што чекаш? Преземете го Shark денес и почнете да ја играте оваа возбудлива игра! Со својата привлечна игра и забавни предизвици, сигурно ќе стане една од вашите омилени игри за кратко време.

Карактеристики:

- Контролирајте ајкула која мора да јаде портокалови планктон

- Избегнувајте пречки како рибарски мрежи и харпуни

- Еволуирајте ја вашата ајкула достигнувајќи повисоки нивоа

- Добијте нови способности како дополнителен живот или способност да јадете харпуни

- Ненаметлива игра без никакви реклами или купувања во апликација

Системски барања:

За да играте Shark на компјутер или Mac:

- Windows 7/8/10 или macOS 10.9+

- Intel Core i3 процесор или подобар

- 4 GB RAM (се препорачува 8 GB)

- Графичка картичка NVIDIA GeForce GTX 660 (или еквивалент)

- DirectX верзија 11

За да играте Shark на мобилни уреди:

- iOS 9+ или Android 4.1+

- Најмалку 1 GB RAM

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-07-16
Датум на додавање 2020-07-16
Категорија Игри
Под категорија Аркадни игри
Верзија 2.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6

Comments: