Walls In Dead

Walls In Dead 2.1

Опис

Walls In Dead: A Dynamic Meat Shooter Game

Дали сте љубител на игри преполни со акција што ве држат на работ од вашето место? Дали уживате да играте игри со перспектива од врвен поглед? Ако е така, тогаш Walls In Dead е совршената игра за вас! Оваа динамична игра за стрелање месо е дизајнирана да им обезбеди на играчите искуство со адреналин што ќе ги натера да се враќаат за повеќе.

Walls In Dead се одвива во тајна подземна лабораторија каде што сте заробени и опкружени со чувари. Вашата мисија е да ги исчистите лавиринтите на лабораторијата и да пронајдете излез. Стражарите го спречуваат вашето ослободување, па на вас останува да ги симнете еден по еден. Со репродукција на ритмичка рок-музика во заднина, оваа игра ќе ви го забрза срцето додека се движите низ секое ниво.

Играта во Walls In Dead е едноставна, но предизвикувачка. Мора да ги убиете сите чувари на секое ниво пред да го најдете патот за излез од лавиринтот. Сепак, не е толку лесно како што звучи – овие чувари се вооружени и опасни! За да не бидете погодени од нивниот оган, соберете комплети расфрлани низ различни области на занданата.

Едно нешто што го издвојува Walls In Dead од другите шутер игри е неговиот уникатен визуелен стил. Перспективата на горниот приказ им овозможува на играчите да гледаат сè што се случува околу нив, а истовремено обезбедуваат извонредно искуство. Графиките се јасни и детални, што ја прави секоја снимка важна.

Покрај возбудливата игра и зачудувачките визуелни слики, Walls In Dead нуди и различни опции за прилагодување за играчите. Можете да изберете од различни ликови со уникатни способности и оружја што најмногу одговараат на вашиот стил на игра.

Генерално, Walls In Dead е одличен избор за секој кој бара игра полна со акција со интензивна механика на игра и неверојатни визуелни слики. Без разлика дали сте нов во шутер игри или искусен професионалец кој бара нов предизвик, оваа игра има по нешто за секого!

Клучни карактеристики:

- Динамична игра за стрелање со месо

- Перспектива на врвен поглед

- Саундтрак за ритмичка рок музика

- Предизвикувачки нивоа исполнети со вооружени чувари

- Соберете комплети расфрлани низ занданите

- Уникатен визуелен стил

- Прилагодливи ликови со уникатни способности и оружја

Системски барања:

Минимум:

ОС: Windows 7/8/10 (64-битни)

Процесор: Intel Core i3 2GHz или еквивалент

Меморија: 4 GB RAM

Графика: NVIDIA GeForce GTX 660 или еквивалент

DirectX: Верзија 11

Складирање: 2 GB достапен простор

Препорачано:

ОС: Windows 7/8/10 (64-битни)

Процесор: Intel Core i5 3GHz или еквивалент

Меморија: 8 GB RAM

Графика: NVIDIA GeForce GTX1060 или еквивалент

DirectX: Верзија 11

Складирање: 2 GB достапен простор

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-07-16
Датум на додавање 2020-07-16
Категорија Игри
Под категорија Аркадни игри
Верзија 2.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: