Ocenaudio

Ocenaudio 3.7.6

Windows / ocenaudio Team / 5726 / Целосни спецификации
Опис

Ocenaudio: Врвен софтвер за уредување аудио

Дали барате моќен и лесен за користење аудио едитор кој може да ви помогне да ги уредувате и анализирате вашите аудио датотеки без никакви компликации? Не гледајте подалеку од Ocenaudio – меѓуплатформскиот, брз и функционален софтвер за MP3 и аудио кој е совршен и за почетници и за напредни корисници.

Со својот интуитивен интерфејс, Ocenaudio го олеснува уредувањето на вашите аудио датотеки со прецизност. Без разлика дали треба да исечете, копирате, залепите или бришете делови од вашата аудио датотека или да примените ефекти како што се бледнее/изгаснување или засилување, овој софтвер ве покрива. Можете исто така да го користите вградениот приказ на спектрограм за да ја визуелизирате фреквентната содржина на вашата аудио датотека.

Но, тоа не е сè - Ocenaudio исто така доаѓа преполно со моќни функции што ќе ги задоволат понапредните корисници. На пример, поддржува VST (Virtual Studio Technology) приклучоци кои ви дозволуваат да додавате уште повеќе ефекти на вашите аудио датотеки. Можете исто така да ја користите функцијата за сериска обработка за да примените промени на повеќе датотеки одеднаш.

Една од истакнатите карактеристики на Ocenaudio е неговата способност да работи со големи датотеки без никакви заостанати или проблеми со перформансите. Ова е делумно благодарение на неговата употреба на Ocen Framework - моќна библиотека развиена специјално за поедноставување и стандардизирање на развојот на апликации за аудио манипулација и анализа на повеќе платформи.

Друга одлична работа во врска со Ocenaudio е нејзината меѓуплатформска компатибилност. Без разлика дали користите Windows, Mac OS X или Linux оперативни системи, овој софтвер ќе работи беспрекорно на сите три платформи.

Значи, без разлика дали сте музичар кој бара лесен начин за уредување на вашите снимки или инженер за звук кому му е потребна прецизна контрола врз процесот на уредување на звукот, Ocenaudio има сè што ви треба во еден пригоден пакет.

Како заклучок, ако барате софтвер за MP3 и аудио кој нуди и лесно користење и напредна функционалност, тогаш не гледајте подалеку од Ocenaudio. Со својот интуитивен интерфејс и моќните функции поддржани од технологијата Ocen Framework – овој софтвер навистина се издвојува од другите опции на пазарот денес!

Целосни спецификации
Издавач ocenaudio Team
Страница на издавачи http://www.ocenaudio.com
Датум на издавање 2019-10-24
Датум на додавање 2019-10-24
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 3.7.6
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 50
Вкупно преземања 5726

Comments: