WinRAR beta

WinRAR beta 5.80 beta 3

Опис

WinRAR бета е моќен архивер и менаџер на архиви кој нуди 32-битни и 64-битни верзии на Windows на RAR Archiver. Овој софтвер е категоризиран под Utilities и оперативни системи и е дизајниран да ја компресира содржината поефикасно од ZIP или ARJ-датотеките. Со WinRAR бета, можете да уживате во силна општа и мултимедијална компресија, способност за обработка на формати на архиви што не се RAR, поддршка за долги имиња на датотеки, програмабилни архиви за самоизвлекување (SFX), поправка на оштетена архива, проверка на автентичност, вградени коментари на датотеки и силни AES 256-битна шифрирање.

Една од најзначајните карактеристики на WinRAR бета е неговата способност безболно да ракува со имиња на датотеки што не се англиски. Уникод е поддржан во имињата на архивите на датотеките за да можете да манипулирате со параметрите на многу архиви одеднаш без да се грижите за јазичните бариери. Дополнително, со овој софтвер можете да гледате низа на јачина како единствена архива.

WinRAR бета, исто така, има поддршка само за екстракција за BZIP2 и JAR (Java ARchive). Можете да користите целосни патеки на датотеки во списоците за исклучување за да имате целосна контрола врз тоа кои датотеки се вклучени во вашите архиви.

Ако сте загрижени за грешки или грешки при користење на WinRAR бета, бидете сигурни дека верзијата 3.90 бета 5 поправа неколку проблеми. На пример, командата „Конвертирај“ може да пропадне ако оригиналните и добиените архиви се повеќеволумни и името на оригиналната архива вклучува знаци на DBCS. Дополнително, WinRAR не ја додаде ставката „Extract to folder\“ во контекстните менија на Windows за ZIP архиви доколку Windows Compressed Folders беа активни - но овој проблем е решен со оваа најнова верзија.

Севкупно, WinRAR бета е одличен избор за секој кој има потреба од сигурна алатка за архивирање со напредни функции како силни алгоритми за шифрирање и поддршка за неанглиски имиња на датотеки. Без разлика дали компресирате мултимедијални датотеки или само треба ефикасно да складирате големи количини на податоци на вашиот компјутер или надворешен уред за складирање - овој софтвер ве покрива!

Целосни спецификации
Издавач RARLAB
Страница на издавачи http://www.rarlabs.com/
Датум на издавање 2019-10-24
Датум на додавање 2019-10-24
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Компресија на датотека
Верзија 5.80 beta 3
Барања за ОС Windows 10, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 43
Вкупно преземања 329897

Comments: