Billiards Pyramid

Billiards Pyramid 1.0

Опис

Билијардс пирамида е игра која нуди реална симулација на пирамида билијард. Оваа игра може да се игра или против компјутерски противници или човечки играчи на истиот компјутер, и има неколку табели за играње од кои можете да изберете. Со режимот за обука и достапни снимки со трик, оваа игра е совршена и за почетници и за напредни играчи.

Една од истакнатите карактеристики на Билијардската пирамида е нејзината разновидност на совети за правилата за игри. Без разлика дали претпочитате мал или голем руски, англиски, американски базен, оваа игра ве опфати. Дополнително, постојат вежби дизајнирани специјално за почетници и за напредни играчи.

Графиките во Билијардс Пирамида се исто така врвни. Анимираните 3D играчи додаваат дополнителен слој на реализам во искуството со играњето. Програмата, исто така, доаѓа со моќен алгоритам против алиасирање за знакот и топчињата што ги минимизира ресурсите на видео картичките што се потребни за нивно ослободување за да се користат од другите делови на програмата.

Играњето во различни поставки е уште една карактеристика што ја издвојува Billiards Pyramid од другите симулатори за билијард на пазарот денес. Може да играте во необични поставки со различни улоги доделени на секој играч што го прави попредизвикувачки од кога било досега.

Севкупно, ако барате реален симулатор за билијард кој нуди многу опции за игра, а сепак е доволно лесен за почетниците да го подигнат брзо, тогаш не гледајте подалеку од Билијардската пирамида!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2019-10-25
Датум на додавање 2019-10-25
Категорија Игри
Под категорија Спортски игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 11

Comments: