Extreme Car Parking 2

Extreme Car Parking 2 1.1

Опис

Extreme Car Parking 2: The Ultimate Driving Change

Дали сте подготвени за врвниот предизвик за возење? Extreme Car Parking 2 е тука да ги тестира вашите возачки способности и да ве доведе до лимитот. Со 100 тешки нивоа, оваа игра ќе ве забавува со часови. Без разлика дали сте искусен возач или штотуку почнувате, Extreme Car Parking 2 има по нешто за секого.

Целта на играта е едноставна: стигнете до местото за паркирање без да удирате никакви пречки на патот. Звучи доволно лесно, нели? Размисли повторно. Ќе ви требаат прецизни возачки вештини и брзи рефлекси за да се движите низ сообраќајните конуси, бариери и други пречки што ви стојат на патот.

Но, не грижете се - со секое ниво што ќе го завршите, вашите вештини за паркирање ќе се подобрат. Ќе научите како да маневрирате со вашиот автомобил на тесни простори и да правите остри кривини без да удрите во ништо. И ако се чувствувате доволно самоуверени, обидете се да го подесите вашиот автомобил со различни делови што се достапни во играта.

Со Extreme Car Parking 2, никогаш нема досаден момент. Секое ниво претставува нов предизвик кој ќе ве држи на работ до самиот крај. И ако барате уште поголема возбуда, обидете се да се натпреварувате со други играчи онлајн или да се предизвикувате себеси со хронометар.

Па што чекаш? Преземете го Extreme Car Parking 2 денес и искусете го врвниот предизвик за возење!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-07-16
Датум на додавање 2020-07-16
Категорија Игри
Под категорија Игри со возење
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 8

Comments: