Virtuous Run

Virtuous Run 1.1

Опис

Virtuous Run е возбудлива игра која комбинира елементи на симулација на одење, платформа и решавање на загатки за да создаде извонредно искуство со игри. Како што сугерира името, целта на играта е да трчате најбрзо што можете и да стигнете до крајната точка пред да истече времето.

Играта има неверојатна графика и реални звучни ефекти кои ве транспортираат во виртуелен свет каде што секој чекор е важен. Играта е едноставна, но предизвикувачка, бара од играчите да се движат низ различни пречки додека собираат монети и напојувања на патот.

Еден од уникатните аспекти на Virtuous Run е неговиот спој на различни жанрови. Иако на прв поглед може да изгледа како директна игра за трчање, вклучени се и елементи на платформирање. Играчите мора да ги прескокнуваат празнините, да се качуваат по ѕидовите и да избегнуваат опасности за да напредуваат низ секое ниво.

Покрај овие физички предизвици, има и загатки расфрлани низ играта кои бараат од играчите да ги користат своите вештини за решавање проблеми за да напредуваат. Овие загатки се движат од едноставни задачи како што се наоѓање скриени клучеви или прекинувачи до посложени предизвици кои вклучуваат логика и стратегија.

Друга впечатлива карактеристика на Virtuous Run е неговиот фактор за повторна репродукција. Со достапни повеќе нивоа и поставки за тежина, играчите можат да продолжат да играат со часови без да се досадуваат или да се чувствуваат како да виделе сè што може да се види.

Севкупно, Virtuous Run нуди уникатно искуство со игри што ќе им се допадне на љубителите на игрите за трчање и на платформерите на загатки. Неговата комбинација на различни жанрови го прави да се издвојува од другите игри во својата категорија, додека неговата предизвикувачка игра гарантира дека играчите ќе продолжат да се враќаат за повеќе.

Клучни карактеристики:

- Уникатен спој на симулација на одење, платформа и решавање на загатки

- Одлична графика и реални звучни ефекти

- Едноставна, но предизвикувачка игра

- Повеќе нивоа и поставки за тежина за повторна репродукција

- Соберете парички и напојувања на патот

Системски барања:

Минимум:

ОС: Windows 7/8/10 (64-битни)

Процесор: Intel Core i3 2GHz или еквивалент

Меморија: 4 GB RAM

Графика: NVIDIA GeForce GTX 660 или еквивалент

Складирање: 2 GB достапен простор

Препорачано:

ОС: Windows 7/8/10 (64-битни)

Процесор: Intel Core i5 3GHz или еквивалент

Меморија: 8 GB RAM

Графика: NVIDIA GeForce GTX 970 или еквивалент

Складирање: 2 GB достапен простор

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-07-16
Датум на додавање 2020-07-16
Категорија Игри
Под категорија Аркадни игри
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: