After Space Battle 2

After Space Battle 2 1.0

Опис

After Space Battle 2 е акциона игра која ве води на возбудлива авантура низ вселената. Играта е сместена во пост-апокалиптичен свет каде што лежат остатоци од голема флота расфрлани низ непозната планета. Како еден од ретките преживеани, мора да се борите низ ордите на немртовци за да останете живи.

Играта се одликува со неверојатна графика и извонредна игра која ќе ве држи ангажирани со часови. Со својата брза акција и предизвикувачки нивоа, After Space Battle 2 сигурно ќе биде хит кај гејмерите од сите возрасти.

Играње

Во After Space Battle 2, играчите ја преземаат улогата на осамен преживеан кој мора да се бори низ брановите зомби за да стигне до безбедноста. Играта има повеќе нивоа, секое со свои уникатни предизвици и пречки.

Играчите можат да изберат од различни оружја за да им помогнат во нивната потрага по опстанок. Од пиштоли и пушки до митралези и ракетни фрлачи, има по нешто за секого во оваа игра преполна со акција.

Како што играчите напредуваат низ нивоата, тие ќе се сретнат со се потешки непријатели кои бараат брзи рефлекси и стратешко размислување за да се поразат. Без разлика дали се работи за избегнување на дојдовниот оган или вадење групи зомби со добро поставени снимки, играчите ќе треба да останат будни ако сакаат да преживеат.

Графика

Едно нешто што го издвојува After Space Battle 2 од другите игри во неговиот жанр е неговата неверојатна графика. Играта содржи детални средини и модели на карактери кои го оживуваат пост-апокалиптичниот свет.

Од напуштени градови преплавени од зомби до пусти пусти полни со опасност на секој чекор, секое ниво во After Space Battle 2 е визуелно зачудувачки и извонредно.

Саундтрак

Покрај импресивните визуелни слики, After Space Battle 2 може да се пофали и со епска саундтрак што совршено ја надополнува брзата акција на играта. Од ударни техно отчукувања за време на интензивните огнени борби до прогонувачки мелодии за време на потивки моменти, музиката додава уште еден слој на потопување на веќе привлечното искуство.

Мултиплеер

За оние кои претпочитаат да играат игри со пријатели или онлајн противници, After Space Battle 2 нуди и режими за повеќе играчи каде играчите можат да се здружат или да се натпреваруваат едни против други за преживување. Без разлика дали работиме заедно против брановите на зомби или се бориме со тоа во натпревари во стилот на „Deathmatch“, тука има многу и за љубителите на игри со повеќе играчи.

Заклучок

Севкупно, ако барате ново возбудливо гејмерско искуство кое комбинира брза акција со неверојатни визуелни слики и извонредна механика на игра, тогаш не гледајте подалеку од After Space Battle 2! Со своите предизвикувачки нивоа и разновидниот опсег на оружја што ви се на располагање, заедно со достапните опции за мултиплеер - овој наслов има сè што е потребно со часови по часови вредно за забава!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-07-16
Датум на додавање 2020-07-16
Категорија Игри
Под категорија Акциони игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: