Syncios Data Transfer

Syncios Data Transfer 3.1.3

Опис

Syncios Data Transfer е моќна и лесна за употреба алатка за пренос од телефон на телефон која ви овозможува беспрекорно да пренесувате податоци помеѓу уредите iOS и Android. Без разлика дали го надградувате телефонот или се префрлате од една на друга платформа, Syncios Data Transfer ви го олеснува преместувањето на сите важни датотеки, вклучувајќи контакти, текстуални пораки, дневници за повици, фотографии, музика, видеа и апликации.

Со Syncios Data Transfer, можете да пренесувате податоци од iOS на Android или обратно со само еден клик. Ги поддржува речиси сите типови датотеки и гарантира дека нема губење на податоци за време на процесот на пренос. Исто така, можете прво да направите резервна копија од податоците на телефонот на компјутер пред да ги вратите на кој било друг поддржан уред.

Софтверот е дизајниран за корисници кои сакаат беспрекорен начин за пренесување на нивните датотеки помеѓу повеќе телефони без губење на важни информации. Совршен е за оние кои штотуку купиле нов телефон и им треба помош при копирање на старите податоци или за оние кои преминуваат од Android на Apple.

Една од најдобрите работи за Syncios Data Transfer е неговата меѓуплатформска поддршка. Работи совршено со речиси сите уреди на Apple и Android, вклучувајќи iPad, iPhone, iPod touch Samsung Galaxy S10/S9/S8/S7/Note 9/Note 8/Note 7/Note 6/Note 5/J7/J5/A9/A8/ A7/A5 HTC One M10/M9/M8/M7 Sony Xperia Z5/Z4/Z3/Z2 Motorola Moto G6/G5/G4/G3 LG G6/G5/G4/G3 Nexus 6P/Nexus 5X Huawei P30/P20/P10/ P9/Xiaomi Redmi Note/Hongmi серијата Oppo R17/R15/R11/R9/Vivo X21/X20/Xplay итн., што го прави идеален избор за секој што бара сигурна алатка за пренос од телефон на телефон.

Друга одлична карактеристика на Syncios Data Transfer е неговата способност лесно да управува со резервните копии на iTunes. Не само што ви овозможува да обновите од iTunes резервна копија без напор, туку и да враќате резервни датотеки на iTunes и да пренесувате контакти, текстуални пораки фотографии видео итн. на кој било поддржан мобилен уред. Можете дури и да пренесувате песни и плејлисти од iTunes Library директно на уред со Android. iPhone, iPad и iPod touch.

Покрај тоа, Synicos им овозможува на корисниците опција да направат резервна копија од целиот мобилен уред на нивниот компјутер со еден клик. Тоа значи дека ако нешто се случи, секогаш ќе имате пристап до вашите важни датотеки. Едноставно поврзете го вашиот уред преку USB-кабел и изберете „Резервна копија“ во главниот интерфејс. Софтверот автоматски ќе ја открие целата достапна содржина на вашиот мобилен уред и ќе започне да прави резервна копија на сè на вашиот компјутер. Оваа функција гарантира дека дури и ако нешто тргне наопаку, нема да изгубите вредни информации зачувани на вашиот мобилен уред.

Севкупно, Synicos Data Transfer нуди одлично решение за секој кој бара лесна за употреба, но моќна алатка која им овозможува беспрекорно да ги преместуваат своите важни датотеки помеѓу повеќе телефони без да губат вредни информации. Неговата поддршка за повеќе платформи, компатибилност со повеќе типови датотеки , леснотијата на користење и доверливоста го прават идеален избор меѓу другите слични производи во оваа категорија. Ако барате совршена алатка за пренос од телефон на телефон, Synicos Data Transfer треба да биде на врвот на вашата листа!

Целосни спецификации
Издавач AnvSoft
Страница на издавачи http://www.anvsoft.com
Датум на издавање 2020-10-05
Датум на додавање 2020-10-05
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 3.1.3
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 18
Вкупно преземања 13127

Comments: