Efficient Man's Organizer Portable

Efficient Man's Organizer Portable 5.60.0.556

Windows / EfficientSoftware.net / 1026 / Целосни спецификации
Опис

Efficient Man's Organizer Portable е моќен софтвер за управување со лични информации дизајниран специјално за мажи. Тој нуди широк спектар на функции кои им помагаат на корисниците да управуваат со своето време, контакти, задачи, белешки, лозинки и многу повеќе. Со својот интуитивен интерфејс и лесни за употреба алатки, Efficient Man's Organizer Portable е совршено решение за зафатените мажи кои треба да останат организирани и продуктивни.

Една од истакнатите карактеристики на Efficient Man's Organizer Portable е неговата меѓуплатформска компатибилност. Овој софтвер може да се користи на компјутери со Windows, како и на мобилни уреди со оперативни системи Андроид или iOS. Ова значи дека можете да пристапите до вашите важни информации од каде било во секое време.

Efficient Man's Organizer Portable има атрактивен интерфејс кој е и стилски и функционален. Дизајнот е наменет за мажи со вкус за софистицираност и елеганција. Софтверот доаѓа со неколку претходно дизајнирани скинови од кои можете да изберете за да можете да го приспособите по ваш вкус.

Функцијата за управување со времето во Преносливиот организатор на Efficient Man им овозможува на корисниците лесно да закажуваат состаноци, да поставуваат потсетници и да создаваат повторливи настани. Можете исто така да го прегледате вашиот распоред по ден, недела или месец за никогаш повеќе да не пропуштите важен краен рок или состанок.

Функцијата за управување со контакти ви овозможува да ги складирате сите ваши контакти на едно место со детални информации како име, адреса, телефонски број и адреса на е-пошта. Можете исто така да ги категоризирате вашите контакти во групи за лесен пристап подоцна.

Функцијата за планирање им помага на корисниците да ги планираат своите дневни активности со креирање задачи со датуми и приоритети кои им се доделени. Можете исто така да го следите напредокот на секоја задача користејќи ја вградената лента за напредок.

Ефикасниот човековиот организатор пренослив има функција за дневник каде што корисниците можат да ги запишуваат своите мисли или идеи во секое време без да отвораат друга апликација како Microsoft Word или Notepad посебно. Функцијата дневник ви овозможува да додавате фотографии или прилози, што ја прави уште поразновидна од другите слични апликации таму!

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговиот менаџер со лозинки кој безбедно ги складира сите ваши ингеренции за најавување на едно место за да не мора повеќе да ги запомнувате сите поединечно! Со само еден клик на иконата за управување со лозинки лоцирана во горниот десен агол на екранот (или преку копче за копче), ќе можете веднаш да пристапите до сите зачувани лозинки!

Efficient Man's Organizer Portable, исто така, е опремен со функција за автоматска резервна копија која гарантира дека сите податоци внесени во оваа програма ќе бидат безбедни дури и ако нешто тргне наопаку за време на употребата (на пр., прекин на струја). Дополнително, постојат различни мерки, како што е заштитата со лозинка, достапни во самата оваа програма, со што се обезбедува максимална безбедност за корисничките податоци!

Со неговиот вграден пребарувач сличен на функционалноста за пребарување на Google, наоѓањето на она што ви треба во огромни количини лични информации станува многу полесно од кога било досега! Едноставно внесете клучни зборови поврзани со што и да барате - без разлика дали се работи за датум/време/локација на состанок; детали за контакт; опис на задачата итн., - потоа притиснете го копчето Enter и веднаш се прикажуваат инстантните резултати!

Конечно доаѓаме до аспектот на преносливост: преносната верзија Efficient Man’s Organizer работи директно од USB флеш-уред што значи дека воопшто не е потребна инсталација! Едноставно приклучете го USB-диск на компјутер/лаптоп/мобилен уред, почнете да го користите веднаш, без да се грижите дека ќе инсталирате нешто прво! И бидејќи сè што е локално складирано на USB-диск и се синхронизира со повеќе уреди, исто така станува лесно - едноставно копирајте залепете датотеки помеѓу различни компјутери/уреди, одржувајте сè секогаш ажурирано!

Во заклучок:

Ако барате сеопфатна алатка за управување со лични информации дизајнирана специјално за мажи, тогаш не гледајте подалеку од преносната верзија Efficient Man’s Organizer! Со својот широк опсег на функции, вклучувајќи управување со времето; контакт менаџер; планер; систем за потсетување; можности за земање дневник/белешки плус многу други - не спомнувајќи го факторот на преносливост што го олеснува животот при често патување - оваа програма дефинитивно вреди да се провери денес!

Целосни спецификации
Издавач EfficientSoftware.net
Страница на издавачи http://www.efficientsoftware.net/
Датум на издавање 2019-10-27
Датум на додавање 2019-10-27
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со календарот и времето
Верзија 5.60.0.556
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1026

Comments: