BreakawayOne

BreakawayOne 3.19.43

Windows / Claesson Edwards Audio / 302 / Целосни спецификации
Опис

BreakawayOne: Врвен софтвер за MP3 и аудио за радиодифузери

Ако барате решение за обработка базирано на софтвер што може да ги подигне вашите радио емитувања на следното ниво, не гледајте подалеку од BreakawayOne. Овој моќен и флексибилен софтвер е дизајниран да дава конзистентен, чист, полиран и моќен звук низ низа медиуми за емитување.

Без разлика дали емитувате на FM радио, DAB радио, HD радио, веб-радио (интернет стриминг) или DRM (дигитално радио Mondiale), BreakawayOne ги има потребните алатки за да постигнете гласност, удар и јасност во законски граници. Со најсовремените алгоритми за обработка на повеќе опсег и задни врвни контроли развиени од инженерот за аудио софтвер Леиф Клаесон, овој софтвер е идеален избор за сите форми на радио.

Но, што го издвојува BreakawayOne од другите процесори на пазарот? За почеток, интелигентно го маскира изобличувањето ставајќи го таму каде што е најмалку веројатно да се слушне. Ова не е магија - тоа е чиста наука. Со искористување на врвните аудио алгоритми и кодот на платформата тестиран на патиштата развиен во текот на многу години искуство во реално време во индустријата од самиот Claesson – кој има над 20 години искуство како пронаоѓач во ова поле – BreakawayOne обезбедува супериорен звук квалитет кој едноставно не може да се спореди со хардверски процесори.

Всушност, кога ќе се споредат со одредени водечки хардверски процесори на пазарот денес кои се напрегаат и се распаѓаат под тешки услови на материјалот на програмата или не ги исполнуваат прописите за модулација или напојување строго спроведени во некои земји ширум светот - како што се регулативите ITU BS-412 Multiplex Power - BreakawayOne се издвојува како јасен победник со својата конзистентност на гласност дури и при екстремни услови.

Со својата обемна библиотека со внимателно наместени мемории соодветни за кој било формат достапен на вашите прсти веднаш по инсталацијата, управувањето со повеќе станици истовремено станува лесно со целосни IP далечински управувачки способности што овозможува управување со сите ваши станици во еден интерфејс додека пропусен опсег -Ефикасните локално рендерирани инструменти и броила обезбедуваат можности за директно далечинско следење заедно со вообичаените опции за излез од мониторот што ги олеснува прилагодувањата од кога било досега.

Значи, ако сакате вашата станица да доминира со конкуренцијата со јачина и удар, а истовремено да постигне јасност што не може да ја постигне користејќи други решенија достапни денес, тогаш пробајте го BreakawayOne денес!

Целосни спецификации
Издавач Claesson Edwards Audio
Страница на издавачи http://www.claessonedwards.com
Датум на издавање 2019-10-27
Датум на додавање 2019-10-27
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 3.19.43
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 302

Comments: