VeryUtils Screen Capture

VeryUtils Screen Capture 2.0

Опис

VeryUtils Screen Capture е моќна и разновидна алатка за снимање екран што ви овозможува лесно да снимате слики од екранот на вашиот компјутерски екран, да ги коментирате со коментари и да ги споделите со други. Без разлика дали треба да креирате наставни материјали, да документирате грешки во софтверот или едноставно да сакате да споделите нешто интересно на вашиот екран со пријателите или колегите, VeryUtils Screen Capture има сè што ви треба за да ја завршите работата брзо и ефикасно.

Една од клучните карактеристики на VeryUtils Screen Capture е неговата способност да снима слики од екранот на различни начини. Можете да изберете да го снимите целиот екран, одреден прозорец или дури и кориснички дефиниран регион на екранот. Ова го олеснува фокусирањето токму на она што сакате да го снимите без да имате дополнителни информации што ја натрупуваат вашата слика од екранот.

Откако ќе ја снимите вашата слика од екранот, VeryUtils Screen Capture ви дава широк опсег на опции за нејзино уредување и прибележување. Можете да додавате текстуални полиња, стрелки, форми и други графички елементи директно на самата слика со цел да се истакнат важни детали или да се обезбеди дополнителен контекст за гледачите. Можете исто така да ги замаглите чувствителните информации што не треба да се споделуваат јавно.

Покрај моќните алатки за уредување, VeryUtils Screen Capture исто така ви го олеснува извезувањето на вашите слики од екранот во различни формати. Можете да ги зачувате како датотеки со слики (како што се PNG или JPEG), да ги копирате директно во други апликации (како што е Microsoft Word) или да ги поставите директно на страниците на социјалните медиуми како Facebook или Twitter.

Друга одлична карактеристика на VeryUtils Screen Capture е неговата способност да прави слики од екранот со лизгање од веб-страници во рамките на Internet Explorer. Ова значи дека ако има напис или веб-страница што е премногу долга за една слика од екранот, VeryUtils Screen Capture автоматски ќе спои повеќе слики во една беспрекорна целина, така што ништо не се изоставува.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за снимање и споделување слики од екранот на компјутерите со Windows, тогаш не гледајте подалеку од VeryUtils Screen Capture! Со својот интуитивен интерфејс и широкиот опсег на функции дизајнирани специјално со корисници како вас - вклучувајќи ги и можностите за брзо снимање на слики од екранот - овој софтвер е сигурен дека не само што ги исполнува, туку и ги надминува сите очекувања!

Целосни спецификации
Издавач VeryUtils
Страница на издавачи https://veryutils.com
Датум на издавање 2019-10-27
Датум на додавање 2019-10-27
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за објавување работна површина
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments: