Cydia Cloud Free

Cydia Cloud Free 1.1

Опис

Cydia Cloud Free: Крајниот инсталирач на Cydia апликации за Windows

Дали сте корисник на iOS кој бара да ја инсталира најновата апликација Cydia на вашиот уред? Не гледајте подалеку од Cydia Cloud Free, најлесниот и најефикасен начин за инсталирање на најновата верзија на Cydia на кој било уред со iOS што работи со iOS 13 или понова верзија, вклучувајќи ја и серијата iPhone 11.

Со својот едноставен и интуитивен интерфејс, инсталирањето на Cydia никогаш не било полесно. Сè што треба да направите е да ја преземете и инсталирате нашата апликација базирана на Windows, да следите неколку едноставни чекори и Voila! Ќе имате пристап до сите најнови функции и функционалности што доаѓаат со оваа моќна алатка за џеилбрејк.

Но, што всушност е Cydia? И зошто треба да размислите да го користите?

Во неговото јадро, Cydia е продавница за апликации од трета страна која им овозможува на корисниците да преземаат апликации и измени кои не се достапни преку официјалната продавница за апликации на Apple. Ова вклучува сè, од приспособени теми и тапети до напредни измени на ниво на системот што можат да ги подобрат перформансите на вашиот уред на безброј начини.

Без разлика дали барате нови начини за приспособување на изгледот на вашиот уред или сакате да отклучите нови функции кои не се достапни преку екосистемот на Apple, не може да се негира дека Cydia е суштинска алатка за секој сериозен корисник на iOS.

И со нашиот лесен за користење инсталатер базиран на Windows, започнувањето со Cydia никогаш не било полесно. Едноставно преземете ја нашата апликација од нашата веб-локација (врска), поврзете го вашиот iOS уред преку USB-кабел, следете неколку едноставни совети на екранот и за неколку минути ќе бидете во функција со сите најнови функции и функционалности понудени од оваа моќна алатка за џеилбрејк.

Па зошто да чекаме? Ако сте подготвени да го подигнете вашето искуство со iOS на следното ниво со сите неверојатни функции понудени од Cydia Cloud Free, одете на нашата веб-страница денес (врска) и започнете да истражувате сè што нуди овој неверојатен софтвер!

Целосни спецификации
Издавач Cydia Cloud
Страница на издавачи https://www.cydiacloud.com/
Датум на издавање 2019-10-28
Датум на додавање 2019-10-28
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 128

Comments: