Paranoid Shield 2020

Paranoid Shield 2020 0.8.5

Опис

Paranoid Shield 2020 е врвен безбедносен софтвер кој ви овозможува безбедно да управувате со сите ваши лозинки на едно место и под една заштита - ваша. Со Paranoid Shield, можете да бидете сигурни дека вашите информации никогаш нема да бидат споделени, ниту пак ќе бидат на друго место освен кај вас.

Една од клучните карактеристики на Paranoid Shield е неговата употреба на шифрирање AES 256, што е стандард што го користат САД за шифрирање документи со максимална безбедносна класификација. Ова значи дека вашите податоци ќе бидат заштитени со истото ниво на шифрирање што го користат владините агенции и финансиските институции.

Покрај неговите робусни способности за шифрирање, Paranoid Shield доаѓа и опремен со интегриран генератор на лозинки. Оваа функција ви овозможува да креирате сигурни и уникатни акредитиви за секоја од вашите услуги, осигурувајќи дека вашите сметки се заштитени од хакери и други злонамерни актери.

Можеби најважно, Paranoid Shield нуди апсолутна приватност за вашите информации. Сè ќе биде заштитено со еден главен клуч под филозофијата на нула знаење. Ова значи дека дури и некој да добие пристап до вашиот уред или сметка, нема да може да пристапи до некоја од вашите чувствителни информации без претходно да го добие овој главен клуч.

Интуитивниот и пријателски интерфејс на Paranoid Shield го прави лесен за секој да го користи без да бара техничка поддршка или инсталација од трети страни. Дополнително, можете да складирате банкарски информации, безбедни белешки и информации за Wifi во апликацијата.

Генерално, ако барате сигурен начин да ги чувате сите ваши лозинки безбедни и безбедни на едно место додека одржувате целосна контрола врз тоа кој има пристап до нив - не гледајте подалеку од Paranoid Shield 2020!

Целосни спецификации
Издавач IT And Feel
Страница на издавачи https://www.itandfeel.com
Датум на издавање 2020-09-15
Датум на додавање 2020-09-15
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 0.8.5
Барања за ОС Windows, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: