DataNumen PowerPoint Recovery

DataNumen PowerPoint Recovery 1.1

Опис

DataNumen PowerPoint Recovery е моќна деловна софтверска алатка дизајнирана да ги поправа и обновува корумпираните датотеки на Microsoft PowerPoint PPTX. Овој софтвер користи напредни технологии за скенирање на корумпирани или оштетени PowerPoint PPTX-датотеки и за враќање на вашите податоци во нив колку што е можно повеќе, за да се минимизира загубата во оштетувањето на датотеките. Во моментов, DataNumen PowerPoint Recovery поддржува враќање на датотеките на Microsoft PowerPoint 2007 до 2019 година и PowerPoint за Office 365.

Со својот кориснички интерфејс, DataNumen PowerPoint Recovery им олеснува на корисниците од сите нивоа на експертиза да ги поправат своите оштетени или оштетени PPTX-датотеки. Софтверот е интегриран со Windows Explorer, што значи дека можете лесно да поправите датотека со само неколку кликања на глувчето.

Една од главните карактеристики на DataNumen PowerPoint Recovery е неговата способност да поддржува различни верзии на Microsoft Powerpoint вклучувајќи 2007, 2010, 2013, 2016 година, па дури и најновата верзија - Powerpoint за Office 365 pptx датотеки. Ова осигурува дека без разлика која верзија ја користите; овој софтвер ќе може да ви помогне да ги вратите вашите податоци.

Друга одлична карактеристика е неговата способност да ги поврати мајсторите на слајдовите, распоредот, белешките за слајдовите, мајсторите и темите за белешки за слајдови. Ова значи дека не само што ќе можете да ги вратите изгубените податоци, туку и сите елементи за форматирање или дизајн што биле присутни во оригиналната датотека.

DataNumen PowerPoint Recovery исто така поддржува враќање на сите видови медиуми, вклучувајќи слики, видео аудио, па дури и сложени објекти како 3D модели. Ова осигурува дека без разлика каков тип на медиум бил присутен во вашата оригинална датотека; овој софтвер ќе може да го врати.

Во прилог на овие карактеристики споменати погоре; DataNumen Powerpoint обновувањето има и некои други корисни функции, како што се поддршка за поправка на датотеки со Powerpoint на оштетени медиуми, како што се флопи дискови zip-дискови CDROM-и, итн., сериско поправка на повеќе датотеки со Powerpoint одеднаш, наоѓање избор на датотеки со Powerpoint на локални компјутери, параметри на командната линија за операција со влечење и пуштање итн. ..

Интеграцијата со Windows Explorer им олеснува на корисниците кои не се запознаени со операциите на командната линија или техниките за сериска обработка, бидејќи тие едноставно можат да кликнат со десното копче на оштетена датотека во контекстното мени на Windows Explorer, а потоа да изберат „Поправка“ од таму без да имаат технички знаење за тоа како функционираат работите зад сцената!

Генерално, ако барате ефикасен излез кога се занимавате со корумпирани или оштетени PPTX-датотеки, тогаш не гледајте подалеку од обновувањето на DataNumen Powerpoint!

Целосни спецификации
Издавач DataNumen
Страница на издавачи https://www.datanumen.com
Датум на издавање 2019-10-28
Датум на додавање 2019-10-28
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за презентација
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 13

Comments: