Trend Micro Premium Security

Trend Micro Premium Security 16.0

Опис

Trend Micro Premium Security: Паметна заштита за сите начини на поврзување

Во денешното дигитално доба, поважно е од кога било да ги заштитите вашите уреди и лични информации од сајбер закани. Со Trend Micro Premium Security, можете да уживате во целосна заштита на повеќе уреди од откуп, вируси, опасни веб-локации и крадци на идентитет.

Стоп за Ransomware и други закани

Ransomware е вид на малициозен софтвер кој ги шифрира вашите датотеки и бара плаќање во замена за клучот за дешифрирање. Тоа е растечка закана што може да предизвика сериозна штета на вашите лични или деловни податоци. Trend Micro Premium Security обезбедува паметна заштита од ransomware и други закани.

Со своите напредни безбедносни карактеристики, Trend Micro Premium Security запира повеќе од 250 милиони закани дневно. Ова значи дека можете безбедно да уживате во вашиот дигитален живот без да се грижите за сајбер напади.

Подобрен штит на папки

Trend Micro Premium Security доаѓа и со подобрена функција Folder Shield која ги штити вашите вредни датотеки и дигитални средства и локално и во папките синхронизирани со облак како Dropbox, Google Drive и Microsoft OneDrive. Ова значи дека можете да ги складирате вашите важни документи во облакот без да се грижите дека ќе бидат компромитирани од сајбер криминалци.

Одбрани од непознатото

Сајбер криминалците постојано смислуваат нови начини да ги нападнат своите жртви. Затоа е важно да имате проактивна заштита од инфекции со малициозен софтвер кои постојано се развиваат. Со технологијата за вештачка интелигенција базирана на облак на Trend Micro Premium Security, можете да се потпрете на неа за да се одбраните од познати и досега невидени напади.

Премиум 24x7 поддршка

Во Trend Micro, разбираме колку е важно вашиот систем да работи непречено. Затоа нудиме премиум поддршка 24x7 од нашите високообучени професионалци кои ќе ја одржуваат безбедноста на вашиот компјутер за да работи како нов.

Заклучок

Како заклучок, Trend Micro Premium Security е одличен избор за секој кој бара паметна заштита од сајбер закани како што се ransomware, вируси, опасни веб-страници и крадци на идентитет. дека корисниците се заштитени од сите видови познати или непознати напади. Тренд микро, исто така, нуди врвна поддршка 24x7 што им овозможува на корисниците да добиваат стручни услуги секогаш кога им се потребни. Значи, ако сакате целосен мир при користење на кој било уред поврзан онлајн, Trend micro premium безбедност треба да биде на врвот на листата!

Целосни спецификации
Издавач Trend Micro
Страница на издавачи http://www.trendmicro.com
Датум на издавање 2019-10-30
Датум на додавање 2019-10-30
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Апартмани за софтвер за безбедност на Интернет
Верзија 16.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1122

Comments: