Antipodes EXtreme

Antipodes EXtreme 8.5

Опис

Antipodes EXtreme - The Ultimate Alien Invasion Game

Дали сте подготвени да ја спасите Земјата од вонземска инвазија? Не гледајте подалеку од Antipodes EXtreme, врвната игра полна со акција која ќе ве држи на работ од вашето седиште. Со разновидно оружје и стратешка игра, оваа игра сигурно ќе обезбеди часови забава.

Приказната на Antipodes EXtreme се врти околу добар војник по име Виктор кој има задача да ја спаси Земјата од инвазија на вонземјани. Вооружен со разновидни оружја, вклучувајќи митралез, фрлач на гранати, пиштоли и друго, Виктор е добро опремен да се справи со секој предизвик што ќе му се најде на патот.

Но, не се работи само за огнена моќ - стратегијата игра клучна улога и во оваа игра. Како што играчите напредуваат низ секое ниво, тие мора да ги користат своите духови и тактички вештини за да ги надмудрат своите противници и да излезат како победници.

Една единствена карактеристика на Antipodes EXtreme е неговата употреба на различни типови единици за оружје. Играчите можат да изберат од низа опции во зависност од нивните преференции и стил на игра. Без разлика дали се работи за користење на ножот за блиска борба или директно справување со непријателите кога работите стануваат тешки, има многу начини да се пријде на секоја битка.

А кога зборуваме за битки - подгответе се за некоја сериозна акција! Оваа игра нуди навистина хардкор игра која ќе ги тестира дури и највештите гејмери ​​таму. Од интензивни престрелки до бркотници низ непријателска територија, секој момент во Antipodes EXtreme е исполнет со возбуда.

Но, не грижете се ако сте нови за игри или едноставно барате нешто посекојдневно - оваа игра има по нешто за секого. Со лесни за учење контроли (Движење: WASD; Снимајте: J; Скок: К; Удар со нож: L; Справување: стрелка S+K; Направете седиште: S; Промени бонус: SPACE; рестартирајте: R), дури почетниците можат веднаш да скокнат и да почнат да играат.

Генерално, Antipodes EXtreme е одличен избор за секој што бара ново возбудливо искуство со игри. Со својата привлечна приказна, разновидни опции за оружје и предизвикувачка механика на игра, оваа игра има сè што ви треба за да продолжите да се враќате за повеќе.

Па што чекаш? Придружете му се на Виктор во неговата мисија да ја спаси Земјата денес!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2019-11-04
Датум на додавање 2019-11-04
Категорија Игри
Под категорија Игри со платформа
Верзија 8.5
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: