DataNumen Word Repair

DataNumen Word Repair 3.4

Опис

DataNumen Word Repair: Крајното решение за корумпирани Word документи

Во денешниот брз деловен свет, Microsoft Word е суштинска алатка за креирање и уредување документи. Меѓутоа, понекогаш овие документи може да станат корумпирани или оштетени поради различни причини како што се прекини на струја, напади на вируси, падови на софтвер и друго. Ова може да доведе до губење на важни податоци и да предизвика значителни непријатности за бизнисите.

За среќа, постои решение - DataNumen Word Repair. Оваа моќна софтверска алатка користи напредни технологии за скенирање на корумпирани или оштетени Word документи (датотеки DOC и DOCX) и за враќање на вашите податоци колку што е можно повеќе. Со DataNumen Word Repair, можете да ја минимизирате загубата во оштетувањето на датотеките и брзо да ги вратите вашите вредни податоци.

DataNumen Word Repair е дизајнирана имајќи ја предвид леснотијата на користење. Има кориснички интерфејс кој ви овозможува да ги поправите вашите оштетени датотеки со само неколку кликања. Не ви е потребна никаква техничка експертиза или познавање на апликациите на Microsoft Office за да го користите овој софтвер.

Главни карактеристики:

1) Поддржува повеќе верзии на Microsoft Office

DataNumen Word Repair ги поддржува сите верзии на Microsoft Office од 6.0/95/97/2000/XP/2003/2007/2010/2013/2016/2019, па дури и најновата верзија - Word for Office 365 документи.

2) Обновува текстови, слики и форматирање

Оваа софтверска алатка поддржува враќање на текст, слики и форматирање во Word документи за да не изгубите важни информации од вашиот документ.

3) Ги обновува табелите

Табелите се суштински дел од многу деловни документи; оттука, од клучно значење е тие да се обноват кога ќе се изгубат поради корупција или оштетување на датотеката. DataNumen поправка на зборови поддржува враќање на табели од оштетени датотеки со Word.

4) Враќа списоци со куршуми или нумери

Списоците со букви или нумерирани најчесто се користат во деловните извештаи; затоа е од витално значење тие да се обноват кога ќе се изгубат поради корупција или оштетување на датотеката. DataNumen поправка на зборови поддржува враќање на списоци со точки или нумерирани од оштетени датотеки со Word.

5) Враќа форматирање и хиперврски

Форматирањето, како што е задебелен текст, закосувањето на текстот итн., заедно со хиперврските во документот, може да се обноват со помош на оваа софтверска алатка за да не мора повторно рачно да ја повторувате целата работа за форматирање по поправка на документот.

6) Ги обновува обележувачите

Обележувачите им помагаат на корисниците лесно да се движат низ долги документи; оттука, од клучно значење е тие да се обноват кога се изгубени поради оштетување или оштетување на датотеките.

7) Поддржува поправање датотеки на оштетени медиуми

Понекогаш медиумите како флопи дискови, Zip-дискови и ЦД-РОМ може да се оштетат поради што компјутерите не можат да ги читаат. Data Numemn ги поправа датотеките docx/doc и на овие медиуми!

8) Поддршка за обновување на сериски датотеки

Со поддршка за сериско обновување, можете да изберете повеќе датотеки doc/docx одеднаш и да ги обновите истовремено заштедувајќи време!

9 ) Интеграција со Windows Explorer

Data Numemn беспрекорно се интегрира во Windows Explorer, овозможувајќи им на корисниците лесен пристап преку опциите на контекстното мени што го прави поправката на doc/docx полесна од кога било досега!

10 ) Поддршка за параметри за операции и командна линија со влечење и пушти

Операцијата со влечење и спуштање го олеснува додавањето на повеќе документи/документи, додека параметрите на командната линија им овозможуваат на напредните корисници поголема контрола врз тоа како се одвиваат нивните поправки.

Заклучок:

Како заклучок, Датанумен нуди едношалтерски решенија за сите видови корумпирани/оштетени MS office апликации, вклучувајќи Excel, PPT итн. лесно дури и за нетехнички луѓе кои сакаат брзи резултати без претходно знаење за MS office апликациите. Затоа, ако барате сигурни, реномирани и ефикасни алатки, тогаш не гледајте подалеку од Datanumen!

Целосни спецификации
Издавач DataNumen
Страница на издавачи https://www.datanumen.com
Датум на издавање 2019-11-06
Датум на додавање 2019-11-06
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за обработка на текст
Верзија 3.4
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 10112

Comments: