Botmek

Botmek 1.5.6

Опис

BotMek: Врвен емулатор за макро тастатура и глушец

Дали сте уморни од постојано притискање на истите копчиња одново и одново во вашите омилени онлајн игри? Дали сакате да постои начин да се автоматизираат повторувачките задачи на вашиот компјутер? Не гледајте подалеку од BotMek, врвниот емулатор за макро тастатура и глушец.

Со BotMek, можете да пишувате макроа на обичен глушец и тастатура кои ќе станат одличен асистент во онлајн игрите. Со притискање на само едно копче на својата тастатура, програмата ќе изведе цела серија на комбинирани отчукувања. Во FPS-стрелците, можно е да се намали враќањето на оружјето со поставување на редоследот на истрелите со само еден клик на глувчето.

Но, BotMek не е само за игри. Исто така, може да врши рутинска работа за вас на фармата на толпи и да автоматизира други задачи. И со неговите вградени готови макроа и функционалност за макро/скрипта, можете да преземате готови макроа или сами да ги креирате без да барате посебно знаење за конфигурирање.

Една од најдобрите работи за BotMek е тоа што е погоден за секое глувче и тастатура. Веќе не треба да купувате скапи тастатури со макро поддршка – нашата виртуелна тастатура прави сè што прават тие скапи тастатури по мал дел од цената.

И ако сте загрижени за проблеми со компатибилноста или треба да се префрлате помеѓу различни програми додека користите BotMek, не плашете се - тој може да работи со склопен прозорец за да не се меша со другите апликации.

Па зошто да чекаме? Преземете го BotMek денес и однесете ги вашите игри (и продуктивност) до нови височини!

Целосни спецификации
Издавач Botmek
Страница на издавачи https://botmek.ru
Датум на издавање 2019-11-06
Датум на додавање 2019-11-06
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за автоматизација
Верзија 1.5.6
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања .NET Framework 4.5 (4.0 for Win XP)
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 21

Comments: