Volume Booster Plus: Boost Your Sound

Volume Booster Plus: Boost Your Sound 1.0.4

Опис

Дали сте уморни од мака да ги слушате вашите омилени видеа или музика на вашиот прелистувач? Дали сакате да ја зголемите јачината на звукот над она што го дозволува вашиот систем? Не гледајте подалеку од Volume Booster Plus: Boost Your Sound, врвното решение за зајакнување на звукот на Chrome.

Како екстензија на прелистувачот, Volume Booster Plus е неверојатно лесен за користење. Едноставно кликнете на иконата и користете го лизгачот за да ја прилагодите јачината на звукот по ваш вкус. Со овој софтвер, можете да ја зголемите јачината на звукот на која било картичка во вашиот прелистувач до 600%, што ви овозможува да одите повисоко од максималната јачина на вашиот систем.

Помина времето кога бевте ограничени од вашата системска звучна картичка. Со Volume Booster Plus, сега можете да ја зголемите јачината на звукот за да одговара на вашите потреби и да уживате во гледање филм од далеку додека сè уште го слушате секој детал од звукот.

Но, тоа не е сè - Volume Booster Plus нуди и низа други функции што го прават суштинска алатка за секој што сака аудио содржина на интернет. На пример:

- Приспособливи поставки: можете да приспособите различни поставки, како што се нивото на засилување и копчињата за пристап, според вашите преференции.

- Безбеден и безбеден: софтверот е целосно безбеден и безбеден без малициозен софтвер или вируси.

- Лесна: наставката е лесна и нема да го забави вашето искуство со прелистување.

- Компатибилен со повеќе платформи: Работи беспрекорно на различни платформи, вклучувајќи Windows, Mac OS X, Linux, уреди со Android итн.

Без разлика дали гледате филм или слушате музика онлајн, Volume Booster Plus гарантира дека секој звук доаѓа гласно и јасно. Па зошто да чекаме? Преземете го овој неверојатен софтвер денес!

Целосни спецификации
Издавач Tabula DMCC
Страница на издавачи https://tabuladmcc.com
Датум на издавање 2019-11-07
Датум на додавање 2019-11-07
Категорија Прелистувачи
Под категорија Екстензии на Chrome
Верзија 1.0.4
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања Google Chrome
Цена Free
Преземања неделно 29
Вкупно преземања 1225

Comments: