Memory Game - A - Smallest Children

Memory Game - A - Smallest Children 1.3

Опис

Memory Game - A - Smallest Children е забавна и привлечна игра која ги предизвикува играчите да ги тестираат своите мемориски вештини. Оваа игра е совршена за деца, тинејџери, возрасни и постари лица кои сакаат да ги подобрат своите когнитивни способности додека се забавуваат.

Класичната верзија на играта вклучува пребарување на парови карти со иста слика. Сепак, Memory Game - A - Smallest Children нуди различни нивоа на тежина каде играчите треба да најдат исти или различни слики. Ова додава дополнителен слој на предизвик и возбуда на играта.

Една од најдобрите работи за Memory Game - A - Smallest Children е нејзината едноставност. Корисничкиот интерфејс е лесен за навигација, што го прави достапен дури и за малите деца кои штотуку учат како да користат компјутер или мобилен уред.

Графиката во оваа игра е светла и шарена, што ја прави визуелно привлечна за сите возрасти. Звучните ефекти се исто така добро дизајнирани и додаваат дополнително ниво на потопување во искуството со играњето.

Друга одлична карактеристика на Memory Game - A - Smallest Children е неговата разновидност. Може да се репродуцира на различни уреди, вклучувајќи десктоп компјутери, лаптопи, таблети и паметни телефони. Ова значи дека можете да ја носите вашата омилена игра со меморија каде и да одите!

Без разлика дали барате начин да поминете време за време на патувањето или сакате нешто забавно да правите со вашето семејство на дождлив ден дома, Memory Game - A - Smallest Children ве покрива.

Покрај тоа што е забавна и привлечна, оваа игра има и неколку придобивки за когнитивниот развој. Истражувањата покажаа дека играњето игри со меморија може да го подобри краткорочното задржување на меморијата, како и целокупната функција на мозокот.

Memory Game – A – Smallest Children нуди часови забава, а во исто време обезбедува вредни ментални вежби! Па зошто да не го пробате денес?

Целосни спецификации
Издавач rmSOFT
Страница на издавачи http://www.rmsoft.sk
Датум на издавање 2019-11-12
Датум на додавање 2019-11-12
Категорија Игри
Под категорија Игри со судоку, крстозбор и мозаик
Верзија 1.3
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8

Comments: