Memory Game - C - Adults

Memory Game - C - Adults 1.3

Опис

Memory Game - C - Adults е забавна и предизвикувачка игра која е совршена за луѓе од сите возрасти. Без разлика дали сте дете, тинејџер, возрасен или постар, оваа игра ќе ви овозможи повеќечасовна забава и ќе ви помогне да ги подобрите вашите мемориски вештини.

Класичната верзија на играта вклучува пребарување на парови карти со иста слика. Сепак, Memory Game - C - Adults ги носи работите на следното ниво нудејќи различни нивоа на тежина. Покрај пронаоѓањето парови, играчите можат да бараат и три картички од еден вид, четири или дури пет картички.

Овој дополнителен предизвик ја прави Memory Game - C - Adults одличен избор за секој што сака да ги подобри своите мемориски вештини. Со принудување на играчите да запомнат повеќе слики одеднаш и да најдат совпаѓања во сè покомплексни модели, оваа игра обезбедува одличен тренинг за вашиот мозок.

Но, не грижете се ако сè уште не сте експерт за мемориски игри! Memory Game - C - Adults нуди повеќе нивоа на тежина за играчите да можат лесно да започнат и да напредуваат додека стануваат повешти. Ова го прави достапен за сите од почетници до експерти.

Едно нешто што ги издвојува Memory Game - C - Adults од другите мемориски игри е неговиот кориснички интерфејс. Графиките се светли и шарени без да бидат огромно или да го одвлекуваат вниманието. Контролите се интуитивни и лесни за користење, така што дури и малите деца можат да играат без помош.

Друга одлична карактеристика на Memory Game -C-Adults е неговата разновидност во однос на возрасните групи што ги задоволува; без разлика дали сте млади или стари, секогаш нешто ново чека зад аголот!

Генерално, ако барате забавен начин да ги подобрите вашите мемориски вештини додека се забавувате во исто време, тогаш не гледајте подалеку од Memory Game -C-Adults! Со својата предизвикувачка игра, кориснички интерфејс и повеќе нивоа на тежина, сигурно ќе обезбеди часови по часови забава за гејмерите насекаде!

Целосни спецификации
Издавач rmSOFT
Страница на издавачи http://www.rmsoft.sk
Датум на издавање 2019-11-12
Датум на додавање 2019-11-12
Категорија Игри
Под категорија Игри со судоку, крстозбор и мозаик
Верзија 1.3
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 16

Comments: