Memory Game - H - Special-extreme

Memory Game - H - Special-extreme 1.3

Опис

Memory Game - H - Special-extreme е забавна и предизвикувачка игра која ќе ги тестира вашите мемориски вештини. Оваа игра е совршена за деца, тинејџери, возрасни или постари лица кои сакаат да ја подобрат својата меморија и да се забавуваат во исто време. Покрај класичната игра (со пребарување на исти парови карти), има различни нивоа на тежина каде што треба да најдете исти (или различни) три од еден вид, четири или пет картички од еден вид.

Играта има интерфејс кој е лесен за користење што го олеснува навигацијата низ различни нивоа. Графиките се светли и шарени, што ја прави визуелно привлечна за сите возрасти. Звучните ефекти додаваат дополнителен слој на возбуда во играта.

Една од најдобрите работи за Memory Game - H - Special-extreme е неговата разновидност. Може да се игра од едно лице или повеќе луѓе одеднаш, што го прави совршен за семејни собири или забави со пријателите. Можете исто така да изберете од различни теми како што се животни, храна, спорт и многу повеќе.

Играта започнува лесно со само неколку пара карти, но како што напредувате низ нивоата, станува се попредизвикувачки со додавање на повеќе парови во секоја рунда. Ова ги одржува играчите ангажирани и мотивирани да продолжат да играат додека не го достигнат највисокото ниво.

Memory Game - H - Special-extreme не е само забавна, туку и корисна за здравјето на вашиот мозок. Истражувањата покажаа дека играњето игри со меморија може да ја подобри когнитивната функција и да го одложи падот на меморијата поврзана со возраста.

Генерално, Memory Game - H - Special-extreme е одличен избор за секој кој бара забавен начин да ги подобри своите мемориски вештини додека истовремено се забавува. Со своите различни нивоа на тежина и теми, оваа игра ќе обезбеди часови забава за сите возрасти!

Целосни спецификации
Издавач rmSOFT
Страница на издавачи http://www.rmsoft.sk
Датум на издавање 2019-11-12
Датум на додавање 2019-11-12
Категорија Игри
Под категорија Игри со судоку, крстозбор и мозаик
Верзија 1.3
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8

Comments: