BlazingTools Perfect Keylogger Lite

BlazingTools Perfect Keylogger Lite 2.1.1.1

Windows / BlazingTools Software / 2445 / Целосни спецификации
Опис

BlazingTools Perfect Keylogger Lite - Вашето врвно безбедносно решение

Дали сте загрижени за безбедноста на вашиот компјутер и активностите што се случуваат на него? Дали сакате да внимавате што прават вашите деца на интернет или да се сеќавате на нешто што сте го напишале пред некое време? Ако одговорот е да, тогаш BlazingTools Perfect Keylogger Lite е совршеното решение за вас.

BlazingTools Perfect Keylogger Lite е моќен безбедносен софтвер кој ви овозможува да ги следите сите активности што се случуваат на вашиот Windows 10 компјутер. Ги снима сите притискања на копчињата внесени во секоја апликација, зема слики од екранот на компјутерските екрани и снима веб-страници посетени во сите популарни прелистувачи. Со овој софтвер, можете лесно да следите се што се случува на вашиот компјутер.

Лесен за користење

Една од најдобрите работи за BlazingTools Perfect Keylogger Lite е неговата леснотија на користење. Не ви треба никакво техничко знаење или експертиза за да го користите овој софтвер. Сè што треба да направите е да ја преземете датотеката и да ја стартувате. Иконата на апликацијата ќе се наоѓа во системската лента, што ќе ви го олесни пристапот до неа секогаш кога е потребно.

Не е потребна инсталација

Друга одлична карактеристика на BlazingTools Perfect Keylogger Lite е тоа што не е потребна инсталација. Можете едноставно да ја извршите преземената датотека и веднаш да започнете да ја користите апликацијата. Ова значи дека нема потреба од никакви комплицирани процеси за поставување или конфигурации.

Евиденција на докази

BlazingTools Perfect Keylogger Lite исто така им овозможува на корисниците да снимаат докази за каква било злоупотреба што се случува на нивните компјутери. Оваа функција ја прави идеална алатка за родителите кои сакаат да внимаваат на онлајн активноста на нивните деца или работодавците кои сакаат да ги следат активностите на нивните вработени поврзани со работата.

Ги поддржува сите неодамнешни верзии на Windows

BlazingTools Perfect Keylogger Lite ги поддржува сите неодамнешни верзии на Windows, вклучувајќи го и Windows 10. Ова значи дека без оглед на тоа која верзија на Windows ја користите, овој софтвер ќе работи беспрекорно без никакви проблеми.

Нема реклами

За разлика од другите безбедносни софтвери достапни на пазарот денес, BlazingTools Perfect Keylogger Lite не доаѓа со досадни реклами што се појавуваат одвреме-навреме. Ова обезбедува непречено корисничко искуство без никакви одвлекувања.

Достапна е бесплатна верзија

Најдобриот дел од BlazingTools Perfect Keylogger Lite е тоа што има бесплатна верзија достапна за корисници кои не сакаат да трошат пари, но сепак им требаат основни способности за следење. Бесплатната верзија доаѓа со сите основни функции, како што се снимање на притискање на копчињата во секоја апликација и правење слики од екранот во редовни интервали.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате сигурно безбедносно решение кое овозможува следење на активностите што се одвиваат на вашиот компјутер, истовремено обезбедувајќи лесно користење и компатибилност со неодамнешните верзии на оперативните системи Виндоус - не гледајте подалеку од совршениот лагер за клучеви на Blazing Tools. ! Со своите моќни карактеристики, како што се снимање притискање на тастатурата напишани низ апликации/слики од екранот кои се прават периодично/веб-страници посетени преку популарни прелистувачи/можност за снимање-доказ-за-злоупотреба-заземање-место-на-ваш-компјутер- оваа алатка има сè покриено ! Па зошто да чекаме? Преземете сега и започнете да одржувате картички уште денес!

Целосни спецификации
Издавач BlazingTools Software
Страница на издавачи http://www.blazingtools.com
Датум на издавање 2019-11-14
Датум на додавање 2019-11-14
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за следење
Верзија 2.1.1.1
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 19
Вкупно преземања 2445

Comments: