Connection Keeper

Connection Keeper 19.0

Опис

Чувар за поврзување: Најдобрата алатка за заштеда на време за корисници на Dial-Up

Дали сте уморни од постојано губење на вашата интернет конекција поради неактивност? Дали се чувствувате фрустрирани од постојаниот налет на скокачки прозорци кои прашуваат дали сакате да останете поврзани? Ако е така, Connection Keeper е решението што го баравте.

Connection Keeper е бесплатна програма дизајнирана специјално за корисници на dial-up. Симулира прелистување на интернет во случајни интервали, спречувајќи го вашиот интернет провајдер да ја прекине врската поради неактивност. Ова значи дека можете да останете поврзани подолго време без да се грижите дека ќе ја изгубите врската.

Но, тоа не е сè што може да направи Connection Keeper. Исто така, има можност автоматски да затвора многу видови скокачки прозорци, вклучувајќи ги и оние што прашуваат дали сакате да останете поврзани. Самата оваа функција може да ве спаси безброј часови на фрустрација и нервоза.

И ако се случи вашата врска да се изгуби, Connection Keeper ве покрива. Може автоматски да се врати, враќајќи ја вашата врска што е можно побрзо. Ова значи дека дури и ако нешто тргне наопаку со вашата интернет конекција, Connection Keeper ќе биде тука за да ги врати работите и да работи повторно за кратко време.

Но, Connection Keeper не е само пони со еден трик - тој е исто така моќна алатка за следење. Со своите напредни способности за следење, може да внимава на веб-локациите, записите на DNS, црните списоци на DNS, FTP-датотеките и SMTP-серверите. Ова значи дека не само што ќе ви помогне да ја одржите вашата интернет конекција стабилна и сигурна, туку ќе помогне и да се осигурате дека сè друго поврзано со вашите онлајн активности исто така работи непречено.

Па зошто да изберете Connection Keeper наместо други слични програми? За почеток, тоа е потполно бесплатно - што е секогаш плус! Но, уште поважно од тоа - функционира! Илјадници задоволни корисници веќе открија колку им е полесен животот со оваа непроценлива алатка покрај нив.

Како заклучок - ако сте уморни да се справувате со испуштени врски и досадни скокачки прозорци додека користите услуги на интернет со dial-up, тогаш не гледајте подалеку од Connection Keeper. Со своите напредни функции и интерфејс кој е лесен за користење – овој софтвер сигурно ќе стане суштински дел од прирачникот на секој корисник на dial-up!

Целосни спецификации
Издавач Gammadyne
Страница на издавачи http://www.Gammadyne.com
Датум на издавање 2019-11-14
Датум на додавање 2019-11-14
Категорија Комуникации
Под категорија Софтвер за бирање
Верзија 19.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 123527

Comments: