RecoverPassword Zip Password Recover

RecoverPassword Zip Password Recover 1.0

Windows / RecoverPassword / 11 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од губење на вашата Zip лозинка и неможност да пристапите до вашите важни датотеки? Не гледајте подалеку од RecoverPassword Zip Password Recover, најефикасното решение за враќање на лозинката Zip.

Овој моќен софтвер им овозможува на корисниците да ги повратат изгубените лозинки без разлика колку се силни или сложени. Со три силни типа на напади, вклучително и Dictionary Attack, Mask Attack и Brute Force Attack, можете да го гарантирате најбрзиот можен процес за обновување.

Функцијата Dictionary Attack доаѓа со вграден речник за лозинка што ви овозможува веднаш да ја отстраните Zip заштитата. Дополнително, можете да изградите и сопствен речник за уште побрзо време за обновување.

Ако имате некои индиции за лозинката, но не можете целосно да ја запомните, Mask Attack е тука да ви помогне. Можете да ја конфигурирате должината на лозинката, како и капиталот и групите знаци за да го забрзате процесот на враќање.

И ако сè друго не успее и не можете да запомните ништо за вашата изгубена лозинка, достапен е Brute Force Attack. Иако може да потрае подолго од другите методи, со технологијата Multi-Core и Multi-Threading на располагање, оваа функција значително ќе го намали времето.

RecoverPassword Zip Password Recover е задолжителен безбедносен софтвер за секој кој сака брз и ефикасен пристап до нивните важни датотеки без да се грижи за губење на нивните лозинки. Не дозволувајте заборавената или изгубена лозинка повеќе да ве задржува - обидете се со RecoverPassword денес!

Целосни спецификации
Издавач RecoverPassword
Страница на издавачи http://recoverpassword.net
Датум на издавање 2019-11-14
Датум на додавање 2019-11-14
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања .Net Framework 4.5 or later
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 11

Comments: