Efficient Password Manager Pro Portable

Efficient Password Manager Pro Portable 5.60 build 556

Windows / EfficientSoftware.net / 803 / Целосни спецификации
Опис

Ефикасен Password Manager Pro Portable - врвно решение за управување со лозинки

Во денешното дигитално доба, сите ние имаме бројни онлајн сметки кои бараат лозинки. Од платформи за социјални медиуми до онлајн банкарство, треба да запомниме многу лозинки. Може да биде предизвик да се следат сите овие лозинки и да се обезбеди нивната безбедност. Ова е местото каде што е корисен Efficient Password Manager Pro Portable.

Efficient Password Manager Pro Portable е моќен и меѓуплатформски пакет за управување со лозинки кој ви помага ефикасно да управувате со вашите лозинки. Со овој софтвер, повеќе не треба да се грижите дали ќе запомните повеќе лозинки или ќе ги запишете на лепливи белешки.

Овој софтвер не само што ви помага да ги запомните општите информации за лозинката, туку и да ги евидентира лозинките за најавување на веб-локациите, шифрите за регистрација на софтверот, лозинките на сметките за е-пошта или дури и лозинките на сметката на FTP. Случаен генератор на лозинки е интегриран во софтверот кој ви заштедува време на медитација за силни и сигурни лозинки.

Генерираните лозинки обично се побезбедни од оние што ги создаваат поединци бидејќи се сложени и тешко да се погодат. Вашите приватни информации се целосно заштитени со Efficient Password Manager Pro Portable - главната лозинка за најавување е шифрирана со неповратниот SHA алгоритам, додека самата информација за лозинката е шифрирана со 256-битен AES алгоритам кој има една од највисоките јаки страни за шифрирање во светот.

Софтверот нуди многу посебни карактеристики како што се хиерархиско групирање за подобра организација на вашите податоци, додавање прилози на записите со лозинка за лесен пристап кога е потребно, поставување на важност на рекордот за да можете да дадете приоритет на важни записи пред другите и прикажување списоци со записи во приказ на картичка за лесна навигација .

Интерфејсот на Efficient Password Manager Pro Portable изгледа модерно и симпатично со до 10 стилови на интерфејс со различни тонови на боја достапни за корисниците да изберат според нивните преференции. Корисничкиот интерфејс им го олеснува дури и на почетниците кои не се запознаени со технологијата.

Една значајна предност на користењето на Efficient Password Manager Pro Portable е тоа што овозможува беспрекорно синхронизирање на податоците меѓу компјутерите и мобилните телефони. Потребна ви е само една главна лозинка која ви овозможува пристап до сите други складирани акредитиви низ уредите без да мора да се сеќавате на секој одделно.

Efficient Password Manager Pro Portable обезбедува ефикасно решение за безбедно управување со ингеренциите на повеќе сметки без да се загрози практичноста или леснотијата на користење. Обезбедува дека вашите чувствителни податоци остануваат безбедни од неовластен пристап додека ги прави лесно достапни секогаш кога е потребно.

Како заклучок, ако барате сигурно решение кое го поедноставува безбедното управување со ингеренциите на повеќе сметки, истовремено обезбедувајќи максимална заштита од сајбер закани како хакирање или кражби на идентитет, тогаш не гледајте подалеку од Efficient Password Manager Pro Portable!

Целосни спецификации
Издавач EfficientSoftware.net
Страница на издавачи http://www.efficientsoftware.net/
Датум на издавање 2019-11-19
Датум на додавање 2019-11-19
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 5.60 build 556
Барања за ОС Windows 10, Windows Vista, Windows Me, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 803

Comments: