Nero Burning ROM 2020

Nero Burning ROM 2020 22.0.00500

Опис

Nero Burning ROM 2020 е моќен видео софтвер кој поставува нови стандарди во технологијата за снимање. Со својот докажан рекорд, Nero Burning ROM е софтверот за копирање и увоз на податоци и музика, како и нивно снимање на вашиот омилен тип на диск. Најновата верзија на Nero Burning ROM доаѓа со SecurDisc 4.0 и многу повеќе за да ги даде најдобрите резултати за вас.

Без разлика дали сакате да креирате дискови со максимална сигурност и безбедност или едноставно сакате да ја копирате вашата омилена музика или видеа на диск, Nero Burning ROM 2020 ве покрива. Овој разновиден софтвер е дизајниран да ги задоволи сите ваши потреби за снимање, што го прави суштинска алатка за секој кој сака брзо и лесно да креира висококвалитетни дискови.

Една од истакнатите карактеристики на Nero Burning ROM 2020 е неговата напредна технологија SecurDisc. Оваа иновативна функција осигурува дека вашите податоци се заштитени од неовластен пристап со додавање дигитални потписи и клучеви за шифрирање на секој диск што ќе го запалите. Со SecurDisc 4.0, можете да бидете сигурни дека вашите податоци ќе бидат безбедни од љубопитните очи.

Друга одлична карактеристика на Nero Burning ROM 2020 е неговата способност да снима различни типови дискови, вклучувајќи CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, Blu-ray Discs™ (BD-R/RE), BDXL ™ (BD-R/RE DL), M-Disc™ (DVD & BD) како и двослојни ДВД и ЦД-а.

Покрај овие карактеристики, Nero Burning ROM нуди и низа други алатки дизајнирани специјално за видео ентузијасти. На пример, вклучува поддршка за AVCHD формат кој им овозможува на корисниците да увезуваат видеа со висока дефиниција од камерите директно во нивните проекти без никаква загуба во квалитетот.

Понатаму, овој софтвер доаѓа и со интуитивен кориснички интерфејс што им олеснува на корисниците на почетниците веднаш да започнат. Интерфејсот обезбедува копчиња за брз пристап за корисниците лесно да се движат низ различните опции достапни во рамките на програмата.

Севкупно, ако барате доверлив видео софтвер кој може да се справи со сите ваши потреби за снимање, притоа обезбедувајќи максимална безбедност и сигурност, тогаш не гледајте подалеку од Nero Burning ROM 2020!

Целосни спецификации
Издавач Nero
Страница на издавачи http://www.nero.com
Датум на издавање 2019-11-20
Датум на додавање 2019-11-21
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД режачи
Верзија 22.0.00500
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 372
Вкупно преземања 1990876

Comments: