MediaFire Explorer

MediaFire Explorer 1.27

Опис

MediaFire Explorer - Вашето крајно решение за складирање датотеки базирано на облак

Дали сте уморни постојано да се грижите за губење на вашите важни датотеки и документи? Дали сакате сигурно решение за складирање базирано на облак што ви овозможува да пристапите до вашите податоци од каде било, во секое време? Не гледајте подалеку од MediaFire Explorer!

MediaFire Desktop е моќна апликација базирана на облак која на корисниците им овозможува лесен за користење интерфејс за синхронизирање датотеки помеѓу повеќе уреди. Со MediaFire Explorer, можете да ги прикачувате вашите датотеки и папки во облакот преку десктоп клиентот и безбедно да ги складирате. Можете исто така да генерирате врски за споделување со отворен или ограничен пристап, да паузирате преземања и да отстранувате датотеки по потреба.

Како помалку позната, но компетентна алтернатива на услугите како што се Dropbox или Google Drive, MediaFire Desktop нуди неколку корисни функции што вреди да се истражат. Ајде внимателно да погледнеме што нуди овој софтвер.

Синхронизацијата е лесна

Една од најзначајните предности на користењето на MediaFire Desktop е неговата способност беспрекорно да синхронизира датотеки помеѓу повеќе уреди. Без разлика дали работите на вашиот десктоп компјутер или пристапувате до вашите податоци од вашиот мобилен уред во движење, сите видови податоци складирани со MediaFire се достапни во секое време од која било локација.

Со само неколку кликања, можете да копирате или преместувате датотеки и папки помеѓу различни локации во интерфејсот на апликацијата. Можете исто така да преименувате или бришете ставки по потреба без да се грижите за губење на какви било податоци во процесот.

Поставувања и преземања се едноставни

Поставувањето и преземањето големи количини на податоци може да одземе многу време и фрустрира кога се работи со бавна брзина на интернет. За среќа, MediaFire Desktop го прави овој процес многу податлив со тоа што им обезбедува на корисниците алатки за следење на напредокот што им овозможуваат да ги следат нивните поставувања/симнувања во реално време.

Дополнително, поддршката за далечинско поставување значи дека дури и ако сте подалеку од компјутерот кога поставувате нова содржина, таа сепак ќе се додава автоматски откако ќе заврши со обработката.

Споделувањето е безбедно

Споделувањето чувствителни информации онлајн бара дополнителни безбедносни мерки за да се осигура дека пристап имаат само овластени лица. Со напредните опции за споделување датотеки/папки достапни преку MediaFire Desktop (вклучувајќи заштита со лозинка), корисниците имаат целосна контрола врз тоа кој има пристап до нивната споделена содржина.

Понатаму, премиум корисниците добиваат пристап до напредни статистички податоци во врска со користењето споделени датотеки - што им овозможува поголем увид во тоа како нивната содржина се користи од други онлајн.

Пренесувајте видеа директно од облакот

Покрај стандардните можности за складирање датотеки што ги нудат другите услуги базирани на облак, како што се Dropbox или Google Drive - една единствена карактеристика што се нуди исклучиво преку Mediafire е видео стриминг директно од облакот! Ова значи дека повеќе нема да чекате видеа преземени на локални хард дискови пред да ги гледате; наместо тоа, стримувајте директно од Mediafire Explorer!

Пренослив и не е потребна инсталација

Друга голема предност на користењето на Mediafire Explorer е неговата преносливост - што значи дека нема потреба од инсталација! Едноставно преземете ја апликацијата на кој било уред (десктоп/лаптоп/мобилен) без претходно да се бараат администраторски права – што ја прави совршена за оние кои често се префрлаат помеѓу различни компјутери/уреди додека работат од далечина/во движење!

Заклучок:

Севкупно, топло препорачуваме да се проба на Mediafire Explorer ако барате прифатлива, но робусна алтернативна опција во споредба со другите популарни решенија за складирање облак, како што се dropbox/google drive итн., особено со оглед на неговите уникатни способности за видео стриминг што не се наоѓаат на друго место! Со функции како што е синхронизацијата олеснета; прикачувањата/симнувањата се направени едноставно; споделувањето е безбедно; стримувајте видеа директно од самиот Mediafire Explorer - навистина нема многу друго што може да се побара во однос на функционалноста/функционалноста дадена овде!

Целосни спецификации
Издавач DeQmaTech
Страница на издавачи https://loudkode.github.io/
Датум на издавање 2019-11-21
Датум на додавање 2019-11-21
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Резервна копија за складирање и податоци преку Интернет
Верзија 1.27
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања Microsoft .NET Framework 4.5.2
Цена Free
Преземања неделно 7
Вкупно преземања 183

Comments: