DearMob iPhone Manager

DearMob iPhone Manager 4.2

Опис

DearMob iPhone Manager: Најдоброто решение за резервна копија, обновување и пренос на податоци за iOS/iPadOS

Дали сте уморни од ограничувањата на iTunes кога станува збор за управување со вашите податоци за iOS/iPadOS? Дали сакате побезбеден и полесен начин за резервна копија, обновување и пренесување на сите ваши датотеки на iDevice на вашиот компјутер со само еден клик? Не гледајте подалеку од DearMob iPhone Manager.

Овој моќен софтвер е дизајниран за беспрекорно да управува со сите ваши податоци за iOS/iPadOS, давајќи ви разновиден пристап до увоз, извоз, уредување, организирање, мигрирање и управување со сите ваши датотеки iDevice на компјутерот со еден клик. Со DearMob iPhone Manager, можете лесно и брзо да пренесувате датотеки како Музика, Видео(4k), Фото, плејлиста, апликација, Контакти и СМС од iPhone/iPad/iPod на Windows 10/8/7 и обратно.

Без оглед на форматот на вашата iOS датотека - HEIC/JPEG/GIF/MP4/MP3/AAC - овој менаџер на iPhone може да се справи со тоа. Плус, има и интелигентен вграден конвертор за видео музика што може да ги конвертира сите некомпатибилни формати на iPhone како MKV/FLV/OGG/FLAC. И конвертор за фото ibook што ви овозможува да прегледувате и конвертирате датотеки како HEIC и EPUB во формати компатибилни со Windows.

Но, тоа не е се! Функцијата за двонасочна синхронизација ви овозможува не само да управувате со вашата iOS датотека на компјутер, туку и да бидете сигурни дека управувате со сите ваши датотеки на работната површина во движење. Ова значи дека без разлика дали сте дома или сте во движење; дали користите iPad или iPod; дали пренесува музика или фотографии; DearMob има сè што е покриено за непречено управување со податоците.

Клучни карактеристики:

1) Побезбедна и полесна резервна копија на податоци: со напредната технологија за шифрирање на DearMob (256-битна AES), корисниците можат да бидат сигурни дека нивните лични информации ќе бидат безбедни за време на резервните копии.

2) Пренос на податоци со еден клик: Лесно префрлете било кој тип на датотека помеѓу уредите со само еден клик.

3) Интелигентен вграден конвертор: Претворете го кој било некомпатибилен формат во компатибилен формат за лесно гледање.

4) Функција за двонасочна синхронизација: Управувајте со десктоп и мобилни уреди истовремено за непречено управување со податоците.

5) Целосна компатибилност: Целосно поддржува HEIC/JPEG/GIF/MP4/MP3/AAC формати на повеќе уреди, вклучително и iPhone, iPad, iPod со различни верзии на IOS/Ipad OS

DearMob iPhone Manager нуди неспоредлива погодност во управувањето со сите видови датотеки на iDevice од музички плејлисти до списоци со контакти. На корисниците им овозможува целосна контрола врз содржината на нивниот уред, истовремено обезбедувајќи максимална безбедност преку својата напредна технологија за шифрирање (256-битна AES). Без разлика дали правите резервна копија на важни документи или префрлате фотографии помеѓу уреди - овој софтвер има сè покриено!

Па зошто да чекаме? Преземете го DearMob денес за беспрекорно обновување и пренос на бекап на податоци за iOS/iPadOS!

Целосни спецификации
Издавач DearMob
Страница на издавачи http://www.5kplayer.com
Датум на издавање 2019-11-21
Датум на додавање 2019-11-21
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 4.2
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 77
Вкупно преземања 4752

Comments: