Free AVS Video Converter

Free AVS Video Converter 12.0.2.652

Windows / Online Media Technologies / 1172405 / Целосни спецификации
Опис

Бесплатен AVS видео конвертор: врвна алатка за конверзија на видео

Дали сте уморни да се борите со видео датотеки што нема да се репродуцираат на вашиот уред? Дали сакате да ги конвертирате вашите видеа во различен формат без губење на квалитетот? Не гледајте подалеку од бесплатниот AVS видео конвертер, врвната алатка за конверзија на видео.

Со бесплатен AVS видео конвертер, можете да конвертирате видео помеѓу сите формати апсолутно бесплатно. Без разлика дали се работи за MP4, DVD, MPEG, VOB, 2K QHD, 4K UHD, MOV, AVI, WMV или MKV - овој софтвер ве опфати. Можете дури и да конвертирате помалку вообичаени формати како FLV и TS.

Но, тоа не е сè - бесплатниот AVS видео конвертор доаѓа и со паметни претходно поставени поставки кои ви овозможуваат лесно да конвертирате видеа за одредени уреди како iPhone и iPad. Исто така, поддржува таблети и паметни телефони со Android, како и паметни телевизори и фаблети. Ова значи дека без разлика на кој уред имате или во кој формат е вашето видео - бесплатниот AVS Video Converter може да се справи со тоа.

Една од најдобрите карактеристики на овој софтвер е неговиот режим на сериска конверзија. Ова ви овозможува да конвертирате голем број датотеки одеднаш без да мора рачно да ја изберете секоја од нив. Едноставно додадете ги сите датотеки што сакате да ги конвертирате и оставете го Free AVS Video Converter да го направи останатото.

Друга одлична карактеристика е можноста за корекција на соодносот. Ако вашето видео изгледа истегнато или згрчено на одредени уреди - овој софтвер може автоматски да го поправи за вас.

Но, чекајте - има уште! Со бесплатен AVS видео конвертер, можете дури и да извезувате аудио од видео датотеки. Ова значи дека ако има песна или звучен ефект во видеото што сакате да го користите одделно - сега можете!

И ако снимањето ДВД или Blu-ray дискови е нешто што ве интересира - тогаш не гледајте подалеку од бесплатен AVS видео конвертор. Со неговата лесна за употреба алатка за создавање мени - снимањето видеа на дискови никогаш не било полесно!

Како заклучок - дали станува збор за конвертирање видеа помеѓу различни формати; користење на паметни поставки за одредени уреди; корекција на соодносот; извоз на аудио од видеа; сериско конвертирање на повеќе датотеки одеднаш; или креирање менија при снимање на ДВД/Blu-ray-дискови – Бесплатниот AvsVideoConverter има сè што е потребно за да бидете сигурни дека вашето медиумско искуство е беспрекорно и без проблеми!

Па зошто да чекаме? Преземете го FreeAVSVideConverter денес и почнете да уживате во омиленото видео на кој било уред!

Целосни спецификации
Издавач Online Media Technologies
Страница на издавачи http://www.avs4you.com
Датум на издавање 2019-11-25
Датум на додавање 2019-11-25
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео конвертори
Верзија 12.0.2.652
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 22
Вкупно преземања 1172405

Comments: