Active@ ISO Manager

Active@ ISO Manager 7.0

Windows / Active Data Recovery Software / 72107 / Целосни спецификации
Опис

Active@ ISO Manager: Крајното решение за CD/DVD-ROM ISO создавање и уредување слики

Дали барате доверлив и лесен за користење софтвер за креирање, уредување и снимање ISO слики на CD/DVD-ROM? Не гледајте подалеку од Active@ ISO менаџер! Овој моќен софтвер е дизајниран да ви помогне да пишувате, уредувате и снимате ЦД/ДВД-РОМ ISO слики кои се компатибилни со стандардите ISO 9660/Joliet. Без разлика дали треба да креирате слика од постоечки диск или збир на датотеки и папки, Active@ ISO Manager ве опфати.

Со својот интуитивен интерфејс и корисни карактеристики, Active@ ISO Manager го олеснува создавањето висококвалитетни слики што ги задоволуваат вашите специфични потреби. Можете да ги користите параметрите на командната линија на софтверот за да го автоматизирате процесот на пишување/запишување или да извлечете датотеки од постоечките слики. Дополнително, можете да ја уредувате содржината на вашите слики по потреба пред повторно да ги составите.

Една од клучните придобивки од користењето на Active@ ISO Manager е неговата способност да го поедностави и автоматизира процесот на креирање слики. Откако ќе ги внесете саканите параметри за креирање слика, тие се зачувуваат како кориснички поставки за да се појавуваат автоматски во идните сесии. Ова значи дека секогаш кога ќе го стартувате софтверот, сите претходни поставки ќе бидат достапни во дијалог прозорец за брз пристап.

Без разлика дали сте професионален уредувач на видео или едноставно ви треба сигурна алатка за создавање резервни копии на важни податоци на ЦД-а или ДВД-а, Active@ ISO Manager е суштински додаток на вашиот пакет со алатки. Еве неколку дополнителни функции што го прават овој софтвер да се издвојува:

Лесен за користење интерфејс: со својот интуитивен дизајн и едноставни алатки за навигација, дури и почетниците корисници можат брзо да се забрзаат со оваа моќна алатка.

Флексибилни опции за создавање слика: без разлика дали сакате да креирате слика од почеток или да копирате од постоечки диск или сет на датотеки - менаџерот Active@ISO нуди флексибилни опции приспособени конкретно на вашите потреби.

Напредни можности за уредување: со поддршка за уредување содржина во постоечките iso-датотеки - корисниците имаат целосна контрола врз нивниот процес на креирање iso без да имаат никакви ограничувања за тоа што можат да прават!

Параметри на автоматизирана командна линија: За оние кои претпочитаат автоматизација наместо рачно внесување - параметрите на командната линија им овозможуваат на корисниците целосна контрола врз нивниот процес на креирање iso без да имаат рачно допирање ништо!

Компатибилност со повеќе оперативни системи: без разлика дали работи со Windows 10/8/7/Vista/XP (32-битни и 64-битни) – Mac OS X – Linux (Ubuntu/Fedora/OpenSUSE) – FreeBSD/Solaris – DOS; нема ограничување каде може да се користи оваа разновидна алатка!

Во заклучок:

Активниот @ISO менаџер е една од оние ретки алатки кои нудат и едноставност и напредна функционалност одеднаш! Совршено е не само за професионалци, туку и за почетници кои сакаат нешто лесно, но доволно моќно кога станува збор за создавање/уредување/снимање cd/dvd-rom iso слики компатибилни со индустриските стандарди како Joliet и Iso9660! Па зошто да чекаме? Преземете сега и започнете да ги истражувате сите можности денес!

Целосни спецификации
Издавач Active Data Recovery Software
Страница на издавачи http://www.ntfs.com/products.htm
Датум на издавање 2020-08-18
Датум на додавање 2020-08-18
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 7.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 12
Вкупно преземања 72107

Comments: