AVS Video Editor

AVS Video Editor 9.1.2.340

Windows / Online Media Technologies / 457316 / Целосни спецификации
Опис

AVS Video Editor: The Ultimate Video Editing Tool

Дали барате моќна алатка за уредување видео што може да ви помогне лесно да креирате прекрасни видеа? Не гледајте подалеку од AVS Video Editor. Овој софтвер е дизајниран да ви помогне да управувате со вашите видеа и да ги претворите во ремек-дела со професионален изглед.

Со AVS Video Editor, можете да отворите широк опсег на видео формати, вклучувајќи AVI, MP4, DVD, WMV, 3GP, MOV, MKV и многу повеќе. Можете исто така да ги обработувате вашите видеа со различни големини на кадри како што се HD, Full HD, 2K Quad HD и 4K Ultra HD. Ова значи дека без разлика каков тип на видео снимка имате или во каква резолуција е - AVS Video Editor ве опфати.

Но, тоа не е сè - овој софтвер е полн со преку 300 видео ефекти и транзиции кои ви дозволуваат да додадете креативен талент на вашите видеа. Без разлика дали се работи за додавање текстуални преклопувања или примена на филтри за подобрување на боите на вашите снимки - можностите се бесконечни.

Покрај овие функции, AVS Video Editor ви овозможува и беспрекорно разделување и спојување на клиповите. Можете да ја ротирате вашата снимка ако е снимена под непријатен агол или да ја стабилизирате треперливата снимка за да изгледа мазно и професионално.

И ако снимањето ДВД или Blu-ray дискови е нешто што ве интересира - тогаш не гледајте подалеку од овој софтвер. Со само неколку кликнувања на едно копче - AVS Video Editor му олеснува на секој да создава висококвалитетни ДВД-а или Blu-ray-дискови од нивните монтирани снимки.

Но, можеби една од најдобрите работи за овој софтвер е неговата леснотија на користење. Дури и ако сте нови за уредување видео - интуитивниот интерфејс му олеснува на секој да започне брзо без да има потреба од претходно искуство.

AVS Video Editor е дел од поголемиот пакет алатки понудени од AVS4YOU.com, кој вклучува и други одлични производи како аудио уредници и конвертори, како и уредувачи на слики! Значи, без разлика дали вашата страст лежи во создавањето музички нумери или дизајнирање графика - тука има нешто за секого!

Како заклучок - ако барате се-во-едно решение кога станува збор за управување и уредување видеа, тогаш не гледајте подалеку од AVS Video Editor! Со своите моќни карактеристики во комбинација со неговиот кориснички интерфејс – овој софтвер ќе се погрижи секој момент снимен со камера да изгледа неверојатно!

Целосни спецификации
Издавач Online Media Technologies
Страница на издавачи http://www.avs4you.com
Датум на издавање 2019-11-25
Датум на додавање 2019-11-25
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 9.1.2.340
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања DirectX 9.0c or later
Цена Free to try
Преземања неделно 34
Вкупно преземања 457316

Comments: