Beautiful Flower

Beautiful Flower 1.5.1

Windows / Human and Information / 13 / Целосни спецификации
Опис

Прекрасен цвет: Врвен софтвер за дигитални фотографии за Windows 10

Дали сте уморни од мака со новата апликација „Фото“ на вашиот оперативен систем Windows 10? Дали ви недостига едноставноста и леснотијата на користење што доаѓа со стариот „Windows Photo Viewer“? Не гледајте подалеку од Beautiful Flower, врвниот софтвер за дигитални фотографии за Windows 10.

Со Beautiful Flower, можете да уживате во сите познати карактеристики и функционалности на Windows Photo Viewer, но со модерен пресврт. Овој едноставен прегледувач на фотографии е совршен за оние кои сакаат да продолжат да ја користат својата омилена апликација за гледање фотографии без да се справуваат со сложеноста на поновиот софтвер.

Една од најголемите предности на Beautiful Flower е неговата леснотија на користење. За разлика од другите софтверски програми за дигитални фотографии кои можат да бидат преголеми и збунувачки, оваа програма е дизајнирана да биде пријателска и интуитивна за корисниците. Не ви се потребни посебни вештини или техничко знаење за да започнете да го користите веднаш.

Друга одлична карактеристика на Beautiful Flower е неговиот кул дизајн. Програмата е ажурирана со елегантен и модерен интерфејс кој изгледа одлично на кој било уред. Без разлика дали користите десктоп компјутер или мобилен уред, овој софтвер ќе изгледа неверојатно и ќе работи беспрекорно.

Иако Beautiful Flower не нуди функции за уредување слики како некои други софтверски програми за дигитални фотографии, тој им овозможува на корисниците да се поврзат со кој било графички софтвер што го претпочитаат. Ова значи дека ако ви требаат понапредни можности за уредување, можете лесно да го поврзете омилениот графички уредник директно од Beautiful Flower.

Севкупно, ако барате лесен-за-користлив прегледувач на дигитални фотографии кој ги нуди сите карактеристики и функционалности што ги сакавте кај Windows Photo Viewer, но во модерен пакет дизајниран специјално за корисниците на Windows 10 - тогаш не гледајте подалеку од Beautiful Flower!

Целосни спецификации
Издавач Human and Information
Страница на издавачи https://human-and-information.com
Датум на издавање 2019-11-26
Датум на додавање 2019-11-26
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Прегледувачи на слики
Верзија 1.5.1
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 13

Comments: