Personal Office Mailer

Personal Office Mailer 1.8

Windows / CK Software Development / 1 / Целосни спецификации
Опис

Personal Office Mailer е моќен деловен софтвер кој ви овозможува да креирате професионални сериски е-пошта за вашите клиенти, потенцијални клиенти, членови на клубот и многу повеќе. Со неговото познато работно опкружување, кое е слично на Microsoft Word, можете лесно да креирате билтени без многу обука.

Една од клучните карактеристики на Personal Office Mailer е неговата способност да ги стилизира вашите е-пошта со фонт, бои, форматирање на текст, слики, врски и табели. Ова значи дека можете да креирате визуелно привлечни е-пошта што ќе го привлечат вниманието на вашите примачи.

Покрај опциите за форматирање и стилизирање на текстот, Personal Office Mailer исто така ви овозможува да вклучите текстуални полиња во вашите е-пошта. Овие текстуални полиња ја пополнуваат програмата посебно со вашите податоци за секој примач. Ова ви овозможува лесно да ја персонализирате секоја порака и да му се обраќате на секој примач по име или други релевантни информации.

Испраќањето персонализирана сериска пошта никогаш не било полесно со заштитните места и функцијата за текстуални полиња на Personal Office Mailer. Може да вклучите заштитни места во телото или темата на вашата е-пошта, така што секој примач ќе добие персонализирана порака врз основа на нивните податоци од вашата база на податоци или контактите на Outlook.

Personal Office Mailer испраќа пораки преку Microsoft Outlook, но ако претпочитате да користите STMP сервер, тогаш обидете се со Personal Mailer наместо тоа. Софтверот исто така ви овозможува да испраќате билтен со прилог на датотека за да можете да споделувате важни документи или датотеки заедно со вашите пораки.

Најдобриот дел од користењето на Personal Office Mailer е колку е лесно да се користи дури и ако не сте професионалец за компјутер. Програмерите се погрижија да се погрижат програмата да остане интуитивно употреблива за секого без да се бара многу обука. И ако некои прашања останат неодговорени, тогаш бесплатната поддршка за е-пошта со задоволство ќе помогне.

Генерално, Personal Office Mailer е одлична деловна софтверска алатка за секој кој сака брзо и лесно да испраќа сериски е-пошта со професионален изглед, без да има потреба од техничко знаење или искуство!

Целосни спецификации
Издавач CK Software Development
Страница на издавачи https://ck-software-development.com/
Датум на издавање 2019-11-27
Датум на додавање 2019-11-27
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Алатки за маркетинг
Верзија 1.8
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања Microsoft Outlook
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: