EF Talk Scriber Portable

EF Talk Scriber Portable 20.07

Опис

EF Talk Scriber Portable: Врвен софтвер за MP3 и аудио за транскрипција

Дали сте уморни од рачно препишување аудио датотеки? Дали сакате да ја зголемите вашата продуктивност и ефикасност кога станува збор за транскрипција на аудио датотеки? Не гледајте подалеку од EF Talk Scriber Portable, врвниот софтвер за MP3 и аудио за препишување.

EF Talk Scriber Portable комбинира уредувач на текст и плеер на аудио датотеки, дизајнирани да работат како машина за препишување диктат. Ги нуди карактеристиките на целосен уредувач на текст и аудио медиа плеер, плус поддршка за специфична топла врски помеѓу текст и звук. Вашите раце не треба да ја напуштаат тастатурата - едноставно ги внесувате изговорените зборови во компјутерот додека се репродуцира аудиодатотеката.

Со EF Talk Scriber Portable, можете лесно да транскрибирате секаков вид аудио датотека со леснотија. Без разлика дали се работи за интервју, предавање или подкаст, овој софтвер ја прави транскрипцијата лесна и ефикасна. Можете дури и да го користите за лични белешки или белешки.

Една од клучните карактеристики на EF Talk Scriber Portable е неговата поддршка за знаци на Unicode (освен изданието Windows 9x). Ова значи дека корисниците можат лесно да внесуваат неанглиски знаци без никакви проблеми. Дополнително, овој софтвер ги поддржува сите главни формати на аудио датотеки, вклучувајќи WAV, MP3, Ogg/Vorbis и FLAC.

EF Talk Scriber Portable е неверојатно лесен за користење со својот модерен дизајн на интерфејс. Кратенките на тастатурата се целосно приспособливи за сите вообичаени функции што го прави користењето на овој софтвер уште поудобно.

Без разлика дали сте студент кој треба да фаќа белешки за време на предавањата или директор кој треба да следи важни состаноци или интервјуа - EF Talk Scriber Portable е совршен за секој кој сака да ја зголеми својата продуктивност кога станува збор за транскрипција.

Клучни карактеристики:

- Комбинира уредувач на текст и плеер за аудио датотеки

- Дизајниран како машина за препишување диктат

- Функционалност за уредувач на целосен текст

- Функционалност на аудио медиа плеер

- Поддршка за топли врски помеѓу текст и звук

- Поддржува знаци на Уникод (освен Windows 9x издание)

- Поддржува големи формати на аудио датотеки, вклучувајќи WAV, MP3, Ogg/Vorbis и FLAC.

- Лесен за користење модерен дизајн на интерфејс

- Целосно приспособливи кратенки на тастатурата

Во заклучок:

Ако барате сигурен софтвер за MP3 и аудио што ќе ја олесни транскрипцијата од кога било досега - не гледајте подалеку од EF Talk Scriber Portable! Со својата комбинација на моќни функции, како што се топли врски, поддршка помеѓу текст и звук, заедно со можности за уредување на целосниот текст; овој софтвер е совршен за секој кој сака зголемена продуктивност кога станува збор за задачи кои одземаат многу време, како што е транскрипцијата!

Целосни спецификации
Издавач EFSoftware
Страница на издавачи http://www.efsoftware.com/mr/e.htm
Датум на издавање 2020-07-19
Датум на додавање 2020-07-19
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 20.07
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 160

Comments: