EF Talk Scriber Portable (64-bit)

EF Talk Scriber Portable (64-bit) 20.07

Опис

EF Talk Scriber Portable (64-битен) е моќен софтвер кој комбинира уредувач на текст и плеер на аудио датотеки, дизајниран да работи како машина за препишување диктат. Овој софтвер е совршен за секој кој треба брзо и ефикасно да препишува аудио датотеки.

Со EF Talk Scriber, можете лесно да препишете која било аудио датотека со впишување на изговорените зборови во вашиот компјутер додека се репродуцира аудиодатотеката. Ова значи дека вашите раце не треба да ја напуштаат тастатурата, што го олеснува следењето дури и со најбрзите звучници.

Една од клучните карактеристики на EF Talk Scriber е неговата способност да поддржува одредени жешки врски помеѓу текстот и звукот. Ова значи дека можете лесно да се движите низ аудиодатотека додека ја пишувате вашата транскрипција, што го олеснува следењето на она што е кажано полесно од кога било досега.

Покрај неговите моќни способности за транскрипција, EF Talk Scriber ги нуди и сите карактеристики што би ги очекувале од уредувачот на целосен текст. Софтверот поддржува знаци на Unicode (освен за Windows 9x издание), што ја олеснува работата со документи на повеќе јазици.

Медиа плеерот вклучен во EF Talk Scriber ги поддржува сите вообичаени формати на аудио датотеки, вклучувајќи WAV, MP3, Ogg/Vorbis и FLAC. Ова значи дека без разлика каков тип на аудио датотека треба да препишете, овој софтвер ве опфати.

EF Talk Scriber е неверојатно лесен за користење благодарение на неговиот модерен дизајн на интерфејс. Кратенките на тастатурата се целосно приспособливи за сите вообичаени функции, така што корисниците можат да го прилагодат своето искуство според нивните преференции.

Севкупно, ако барате моќна, но прифатлива алатка за брзо и прецизно транскрипција на аудио датотеки, тогаш не гледајте подалеку од EF Talk Scriber Portable (64-битен). Со своите напредни функции и интуитивен дизајн на интерфејс, овој софтвер ќе ви помогне да ги направите вашите задачи за транскрипција поефикасни од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач EFSoftware
Страница на издавачи http://www.efsoftware.com/mr/e.htm
Датум на издавање 2020-07-19
Датум на додавање 2020-07-19
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 20.07
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 164

Comments: