GiliSoft Audio Converter Ripper

GiliSoft Audio Converter Ripper 7.0

Опис

Gilisoft Audio Converter Ripper: Крајното решение за љубителите на дигитална музика

Дали сте музички ентузијаст кој сака да слуша дигитална музика на вашиот омилен аудио плеер? Дали имате огромна колекција на музички фајлови во различни формати што сакате да ги претворите во претпочитаниот формат? Ако одговорот е да, тогаш Gilisoft Audio Converter Ripper е софтверот што мора да го имате за вас.

Gilisoft Audio Converter Ripper е програма се-во-едно која комбинира моќен аудио конвертор и практичен CD-рипер. Со овој софтвер, можете лесно да конвертирате аудио бесплатно помеѓу над 40 формати, вклучувајќи MP3, WMA, WAV, M4A, AMR, OGG, FLAC и MP2. Можете исто така да управувате со датотеките APE и да ги шифрирате во кој било клучен аудио формат поддржан од Gilisoft Audio Converter Ripper.

Софтверот ви овозможува да го извлечете аудио потокот од популарни видео формати како AVI, MPEG, WMV, MP4 и FLV. Можете исто така да рипувате аудио од ЦД-а и да ги зачувате во различни дигитални формати како AAC, AC3, AIFF, AMR, APE, AU, FLAC, M4A, M4B, M4R, MKA, MP2, MP3, Ogg, Ra, Voc, Wav, и Wma.

Една од најзначајните предности на користењето на Gilisoft Audio Converter Ripper е неговата способност за клипување на аудио сегменти. Ако сакате да конвертирате само одреден сегмент од аудио-датотека или видео-датотека со вградена саундтрак (на пр. филм или ТВ-шоу), едноставно поставете го времето на започнување и времетраењето на клипот што треба да се конвертира. Оваа функција им овозможува на корисниците да ги приспособат своите излезни датотеки според нивните преференции.

Друга одлична карактеристика што ја нуди Gilisoft Audio Converter Ripper е неговата способност да спои повеќе аудио датотеки заедно во една единствена датотека. Оваа функција е корисна кога се спојуваат песни од различни албуми или се комбинираат песни со слични теми во една плејлиста.

Софтверот поддржува CDDB (база на податоци за компактни дискови) што им овозможува на корисниците автоматски пристап до информациите за албумите за нивните ЦД-а без рачно да го менуваат името на изведувачот, насловот и жанрот за секоја песна поединечно. Ова заштедува време и обезбедува прецизност при организирање на вашата музичка библиотека.

Gilisoft Audio Converter Ripper, исто така, им овозможува на корисниците да креираат мелодии за уредите на iPhone со конвертирање на нивните омилени песни во формат M4A компатибилен со уредите на Apple како што се iPhone, iPad, iPods Apple TV и iTunes. Оваа функција им овозможува на корисниците да го персонализираат рингтонот на нивниот уред наместо да користат стандардни звуци обезбедени од производителите.

И на крај, Gilisoft Audio Converter нуди можности за конверзија без загуби што им овозможува на корисниците да ги конвертираат музичките и видео датотеките во FLAC - формат без загуби, зачувувајќи го оригиналниот квалитет без да се загрози квалитетот на звукот за време на процесот на конверзија.

Како заклучок, Gilisoft Audio Convertor Ripper нуди сеопфатни карактеристики што го прави идеално решение за секој што сака да управува со големи колекции дигитални медиуми. Со својот кориснички интерфејс, лесната употреба и поддржаните формати со широк опсег, тој е совршена алатка која помага да се организирате, дигитализирате, уживате во споделувањето на вашите омилени песни без мака!

Целосни спецификации
Издавач GiliSoft
Страница на издавачи http://www.gilisoft.com
Датум на издавање 2019-12-06
Датум на додавање 2019-12-05
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Rippers & Софтвер за конвертирање
Верзија 7.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 239

Comments: