GiliSoft Privacy Protector

GiliSoft Privacy Protector 10.1

Опис

GiliSoft Privacy Protector е се-во-едно пакет за приватност кој нуди сеопфатна заштита за вашите лични податоци. Овој софтвер е дизајниран да ги заштити вашите датотеки, историјата на прелистување и компјутерските активности од љубопитните очи. Со GiliSoft Privacy Protector, можете лесно да ги сокриете или заклучите вашите датотеки, да ги исчистите сите ваши траги од историјата на Интернет и минатите компјутерски активности, безбедно да ги распарчите датотеките и папките, да ја заштитите датотеката/папката/диск со лозинка и да создадете личен простор за себе.

Исчистете ја вашата историја на Windows:

GiliSoft Privacy Protector ви помага да ги исчистите сите траги од вашата активност на Windows. Ја брише историјата на пребарување на прозорецот, историјата на отворање/зачувување, историјата на извршување, замената на датотеката, папката за време и многу повеќе. Можете исто така да ги избришете списокот со неодамнешни документи на Windows, списокот со бои, списокот на Wordpad и списокот со медијаплеери со овој софтвер.

Исчистете ја вашата историја на прелистување:

Овој софтвер ви овозможува да ги избришете трагите на активноста на Интернет на вашиот компјутер. Можете лесно да ги избришете резултатите од пребарувањето на историјата на Google, како и да ја избришете историјата на пребарување на Google. Дополнително, ја брише историјата на кешот на Интернет, вклучително и историите на колачињата и посетените/отпишаните URL-адреси заедно со историите за автоматско комплетирање.

Исчистете ги вашите траги од софтвер од трета страна:

Многу апликации од трети страни складираат кориснички активности кои може да ја загрозат приватноста ако не се отстранат правилно. GiliSoft Privacy Protector ви помага да ги исчистите трагите од најпопуларните апликации како што е ACDSee Adobe Reader Microsoft Office KaZaA Morpheus ICQ MSN Messenger WinZip WinRAR PowerDVD Real/RealOne Player Media Player итн.

Уништувач на датотеки - безбедно сече датотеки и папки:

GiliSoft Privacy Protector обезбедува моќен уништувач на датотеки кој поддржува датотечни системи FAT16/FAT32/exFAT/NTFS кои ги имплементираат стандардите за чистење DOD 5220.22-M на Министерството за одбрана на САД и NSA, обезбедувајќи дека откако ќе се избришат со него; податоците не можат да се обноват на кој било начин.

Сокриј документи со слики и видеа:

Со секундарниот слој на безбедност на GiliSoft Privacy Protector за лични фотографии видео документи документи аудио клипови; корисниците можат да ги чуваат своите приватни информации безбедни од неовластен пристап од други кои би можеле да го користат нивниот уред без дозвола или знаење за тоа што гледаат или што пристапуваат на него.

Папка или диск со датотеки за заштита со лозинка:

Оваа функција им овозможува на корисниците да ги заклучуваат дисковите со папките на нивните датотеки за никој друг да не може да пристапи до нив без прво да внесе лозинка, проверувајќи се дека само овластен персонал има пристап до чувствителните информации складирани во овие области, додека сè друго е безбедно!

Направете личен простор за вас:

GiliSoft Privacy Protector им помага на корисниците да создадат личен простор каде што можат да складираат сопствени документи слики музички видеа игри итн.; вклучување кога е потребно исклучување кога не се користи за никој да не знае дека е таму! Оваа функција е совршена за оние кои сакаат целосна контрола врз она што се случува во оваа област без да се грижат дали некој друг ќе види нешто што тие не го сакаат!

Во заклучок,

Ако барате лесен за користење, но моќен пакет за приватност кој ќе ви помогне да ги задржите сите аспекти на вашиот дигитален живот безбедни, тогаш не гледајте подалеку од GiliSoft Privacy Protector! Со своите сеопфатни карактеристики, вклучително и криење на заклучување, чистење на лозинка, заштита од создавање простори итн., овој софтвер има сè што е потребно за да обезбеди максимална заштита од несакани упади во чувствителните области каде што се наоѓаат важни податоци!

Целосни спецификации
Издавач GiliSoft
Страница на издавачи http://www.gilisoft.com
Датум на издавање 2019-12-06
Датум на додавање 2019-12-06
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за приватност
Верзија 10.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 851

Comments: