BitHidraulyco Antivirus 2020

BitHidraulyco Antivirus 2020 20.3.50

Windows / Bandana Software / 52 / Целосни спецификации
Опис

BitHidraulyco Antivirus 2020 е сеопфатен безбедносен софтвер развиен од Bandana Software S.L. кој нуди целосна заштита од надворешни закани. Достапна е и како бесплатна и како платена услуга, при што таа нуди премиум функции преку месечни или годишни претплати.

Една од истакнатите карактеристики на антивирусот BitHidraulyco е неговата разновидност. Откако ќе се инсталира, може да се синхронизира на повеќе уреди за да обезбеди заштита за цел тим. Софтверот е дизајниран да ја заштити безбедноста и приватноста на корисникот од сите видови закани, вклучувајќи откуп, шпионски софтвер и други малициозни програми.

За да обезбеди максимална ефективност, BitHidraulyco Antivirus секојдневно ја ажурира својата база на податоци за вируси и библиотеки за противотров во облакот и локално преку Безбедносната мрежа BitHidraulyco. Дополнително, ги шифрира корисничките информации кога купувате преку Интернет или ги заштитувате приватните податоци.

Техничката поддршка е достапна 24/7 преку тим од експерти кои можат да помогнат за какви било прашања што може да се појават. Софтверот вклучува и мени за управување со заштитата и инцидентите.

Интерфејсот на антивирусот BitHidraulyco е лесен и флексибилен. По инсталацијата, на корисниците им се прикажува полупрозорец каде што можат да вршат скенирање на системот за откривање на тековните закани со само еден клик. Откако софтверот ќе го открие и реши автоматски, тој работи во заднина без да им предизвикува непријатности на корисниците.

Покрај обезбедувањето врвна антивирусна заштита, BitHidraulyco Antivirus вклучува и алатки за оптимизирање на перформансите на системот и чистење на непотребните датотеки што може да го забават вашиот уред додека работите или играте игри онлајн.

Генерално, BitHidraulyco Antivirus нуди многу повеќе од само основна антивирусна заштита – тој обезбедува сеопфатна безбедност од сите видови онлајн закани, а истовремено ги подобрува перформансите на системот за подобрено корисничко искуство. Ако сакате да ги избегнете ризиците поврзани со вируси додека уживате во максималните перформанси на уредот во секое време - овој софтвер треба да биде вашата опција!

Целосни спецификации
Издавач Bandana Software
Страница на издавачи https://www.bithidraulyco.es
Датум на издавање 2019-12-08
Датум на додавање 2019-12-08
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Антивирусен софтвер
Верзија 20.3.50
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 52

Comments: