Omegadoc Designer

Omegadoc Designer 2019-02-20 alpha

Опис

Omegadoc Designer е моќна апликација за десктоп објавување која им овозможува на корисниците прецизно да дизајнираат и распоредуваат дигитални публикации со фиксен распоред, базирани на страници. Без разлика дали создавате детски книги, стрипови, готвачи или книги за масичка за кафе, Omegadoc Designer ги обезбедува алатките што ви се потребни за лесно да креирате прекрасни е-книги.

Една од истакнатите карактеристики на Omegadoc Designer е неговата способност да извезува е-книги со фиксен распоред во два популарни формати: формати EPUB3 и Amazon KF8 (Mobi). Со само еден клик на копчето од менито, корисниците можат лесно да ги извезуваат своите креации во овие формати за лесна дистрибуција низ повеќе платформи.

Покрај своите извозни способности, Omegadoc Designer може да се пофали и со стил моделиран по CSS3. Ова значи дека корисниците можат лесно да применуваат стилови и форматирање на нивниот текст и слики со леснотија. Софтверот нуди и супериорна можност за прегледување на повеќе страници што им овозможува на корисниците да ги гледаат своите креации како што би изгледале во печатење.

Можеби еден од најимпресивните аспекти на Omegadoc Designer е неговиот интуитивен и лесен за користење GUI. Дури и на почетниците дизајнери ќе им биде лесно да се движат низ различни менија и опции достапни во софтверот.

Генерално, ако барате моќна апликација за објавување на работната површина која нуди прецизни можности за дизајн заедно со лесни опции за извоз, тогаш не гледајте подалеку од Omegadoc Designer. Со својот богат сет на функции и кориснички интерфејс, овој софтвер сигурно ќе стане суштинска алатка за секој дизајнер кој сака брзо и ефикасно да создаде неверојатни е-книги со фиксен распоред.

Целосни спецификации
Издавач Omegadoc
Страница на издавачи https://omegadoc.com/
Датум на издавање 2019-12-09
Датум на додавање 2019-12-09
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за објавување работна површина
Верзија 2019-02-20 alpha
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: