Driver Booster Pro

Driver Booster Pro 7.1.0.544

Опис

Driver Booster Pro: Крајното решение за ажурирање на вашите возачи

Дали сте уморни од рачно ажурирање на драјверите и компонентите на играта? Дали сакате да ја подобрите компатибилноста и стабилноста на вашиот систем, како и да ги зголемите перформансите на игрите? Не гледајте подалеку од Driver Booster Pro!

Driver Booster 7 е моќен и лесен за користење ажурирач на драјвери за корисниците на Windows. Со само еден клик, може да ги ажурира и поправи застарените, неисправни или исчезнати драјвери. И во новата верзија, базата на податоци е проширена на над 3,5 милиони драјвери кои сите ги поминале тестовите на Microsoft WHQL и строго ги следеле правилата за преглед на IObit.

Но, тоа не е сè - Driver Booster 7 нуди и услуга за автоматско ажурирање на драјверите, така што преземањето и инсталирањето на драјверот може да се изврши додека системот е во мирување. Ова на корисниците им заштедува многу време во споредба со рачните ажурирања.

Покрај неговата основна функционалност за ажурирање на драјверите, Driver Booster 7 нуди многу корисни функции за да им помогне на корисниците да направат резервна копија од своите драјвери, да ги обноват нивните системи и да ги поправат вообичаените проблеми како што се нема звук или дефект на мрежата. А со вградените функции Game Boost и System Optimize, корисниците можат да се погрижат да го добијат најдоброто можно искуство за играње со само еден клик.

Па, зошто да изберете Driver Booster Pro во однос на другите ажурирачи на драјвери на пазарот? Еве неколку клучни придобивки:

1) Огромна база на податоци: Со преку 3,5 милиони двигатели во својата база на податоци (и уште повеќе), Driver Booster Pro има една од најголемите збирки на ажурирани драјвери на располагање.

2) Услуга за автоматско ажурирање: Услугата за автоматско ажурирање гарантира дека вашиот систем останува ажуриран дури и кога не го користите активно.

3) Бекап и обновување: со вградената функционалност за резервна копија и обновување, можете лесно да се опоравите од какви било проблеми предизвикани од неисправни или некомпатибилни драјвери.

4) Поправете ги вообичаените проблеми: нема звук? Неуспех на мрежата? Грешка на уредот? Driver Booster Pro ве опфати со својот сеопфатен сет на алатки за поправање на вообичаени проблеми.

5) Зголемување на играта и оптимизирање на системот: извлечете врвни перформанси од вашиот систем со само еден клик благодарение на овие моќни функции дизајнирани специјално за гејмерите.

Севкупно, ако барате сигурно решение за ажурирање на системот Виндоус и истовремено подобрување на компатибилноста/стабилноста/перформансите во сите области (вклучувајќи ги и игрите), тогаш не гледајте подалеку од Driver Booster Pro!

Целосни спецификации
Издавач IObit
Страница на издавачи http://www.iobit.com
Датум на издавање 2019-12-10
Датум на додавање 2019-12-10
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Оперативни системи и ажурирања
Верзија 7.1.0.544
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 32
Вкупно преземања 1062

Comments: