TwistedBrush Paint Studio

TwistedBrush Paint Studio 3.0

Опис

TwistedBrush Paint Studio е моќен софтвер за графички дизајн кој нуди широк спектар на четки со природни медиуми за сликање и цртање. Со над 120 најдобри достапни четки за природни медиуми, овој софтвер им обезбедува на уметниците широк избор на експресивни алатки за создавање на прекрасни уметнички дела.

Интерфејсот на TwistedBrush Paint Studio е дизајниран да биде лесен и интуитивен, овозможувајќи им на уметниците да се фокусираат на нивниот креативен процес без никакви одвлекувања. Чистиот кориснички интерфејс е оптимизиран за лесен, брз работен тек, со брзо автоматско криење на панели со алатки и брза командна табла која обезбедува конфигурабилни копчиња со низа.

Една од најистакнатите карактеристики на TwistedBrush Paint Studio е неговиот 64-битен систем за боење во боја кој ги обезбедува најмазните мешавини достапни насекаде. Овој систем гарантира беспрекорно спојување на боите, создавајќи реалистични и живописни уметнички дела.

Покрај импресивниот систем за избор на четки и боја, TwistedBrush Paint Studio нуди и моќни ефекти на четката. Со преку 500 различни ефекти кои можат да се комбинираат во 28 слоеви на ефекти со секој ефект обработен со стотици модификатори, уметниците имаат целосна контрола врз изгледот и чувството на нивните уметнички дела.

TwistedBrush Paint Studio вклучува и неколку други корисни функции како што се слоеви со поддршка за лесен пристап, компатибилност со четки со други производи на Pixarra Studio, автоматско мешање на палета со четири бои, хартија за следење што ќе се користи како водич при цртање или сликање од референтни слики или фотографии.

Софтверот има и до девет пловечки панели за референтни слики каде што можете да чувате референтни фотографии кога работите на вашата уметност. Дополнително, има систем за скици што автоматски ја одржува целата ваша работа организирана за да можете лесно да го најдете тоа што ви треба подоцна.

Друга одлична карактеристика понудена од TwistedBrush Paint Studio е неговата флексибилна позиција за прегледување на страници и систем за зумирање што им овозможува на корисниците брзо да менуваат страници во нивната книга со само едно притискање на копче. Оваа функција им олеснува на уметниците кои работат на повеќе проекти истовремено или сакаат да експериментираат со различни композиции без да губат евиденција за нивниот напредок.

Конечно, зачувувањето на вашата работа во TwistedBrush Paint Studio не може да биде полесно благодарение на неговата способност да зачувува датотеки во различни стандардни формати на слики како што се JPEG или PNG. Ова значи дека можете лесно да ги споделите вашите креации на интернет или да ги испечатите за прикажување без никаква мака!

Севкупно, ако барате одличен софтвер за графички дизајн кој нуди широк опсег на четки со природни медиуми заедно со моќни ефекти на четки, тогаш не гледајте подалеку од TwistedBrush Paint Studio!

Целосни спецификации
Издавач Pixarra
Страница на издавачи http://www.pixarra.com
Датум на издавање 2019-12-17
Датум на додавање 2019-12-17
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 3.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 139

Comments: