AnyMP4 iPhone Transfer Pro

AnyMP4 iPhone Transfer Pro 9.1.28

Опис

AnyMP4 iPhone Transfer Pro е моќен софтвер кој ви овозможува да пренесувате датотеки помеѓу вашиот iPhone и компјутерот, како и да ги синхронизирате датотеките на вашиот iPhone со iTunes. Со овој софтвер, можете лесно да пренесувате контакти, фотографии, музика, видеа и повеќе од вашиот iPhone на вашиот компјутер за цели на резервна копија. Дополнително, можете да увезувате локални датотеки од вашиот компјутер на вашиот iOS уред по желба.

Овој софтвер е високо компатибилен со кој било пренослив iOS уред вклучувајќи ги и најновите модели како што се iPhone X/8/8 Plus/7/7 Plus/SE/6s/6s Plus/6/6 Plus и iPad Pro. Ја поддржува и најновата верзија на iOS за да не мора да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Една од клучните карактеристики на AnyMP4 iPhone Transfer Pro е неговата способност да пренесува датотеки од уред со iOS на компјутер или iTunes. Ова значи дека ако сакате да направите резервна копија на важни податоци како што се фотографии или текстуални пораки на вашиот телефон, овој софтвер ви го олеснува тоа. Може да го користите и за увезување локални датотеки како видеа или музика на вашиот телефон.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да прави резервна копија на текстуални пораки и контакти на iPhone. Ова осигурува дека дури и ако нешто се случи со вашиот телефон или ако се изгуби/украде, сите ваши важни информации сепак ќе бидат безбедни на компјутерот.

Покрај тоа, AnyMP4 iPhone Transfer Pro им овозможува на корисниците да префрлаат датотеки помеѓу различни уреди со iOS, како што се iPhone и iPad. Ова значи дека ако имате повеќе уреди со различни типови медиуми на нив (на пр., еден ја има целата ваша музика додека друг ги има сите ваши фотографии), овој софтвер ви олеснува да консолидирате сè на еден уред.

Севкупно, AnyMP4 iPhone Transfer Pro е одличен избор за секој кој сака сигурен начин да управува со своите медиуми на повеќе уреди, притоа да има резервна копија на сè во случај нешто да тргне наопаку со нивниот телефон или таблет. Неговиот кориснички интерфејс го олеснува ефективно користење на секој – без оглед на техничката експертиза!

Целосни спецификации
Издавач AnyMP4 Studio
Страница на издавачи https://www.anymp4.com/
Датум на издавање 2020-09-21
Датум на додавање 2020-09-21
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 9.1.28
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 751

Comments: