vMail NSF to PST Converter

vMail NSF to PST Converter 7.5

Опис

V Software неодамна објави ажурирана верзија на нивниот софтвер NSF во PST Converter, кој е дизајниран да им помогне на корисниците брзо и лесно да ги извезуваат нивните е-пораки на Lotus Notes, контакти, записи во календарот и повеќе од датотека NSF во датотека PST што може да се пристапено со помош на Microsoft Outlook. Оваа моќна алатка нуди низа напредни функции што го прават едно од најсигурните и најефикасните решенија за конвертирање на датотеки NSF во PST формат.

Една од клучните придобивки од користењето на овој софтвер е неговата леснотија на користење. Корисничкиот интерфејс е интуитивен и респонзивен, што им олеснува дури и на нетехничките корисници лесно да вршат сложени конверзии. Дополнително, софтверот е дизајниран имајќи ја предвид безбедноста - нема ризик од губење податоци за време на процесот на конверзија.

Бесплатната демо верзија ви овозможува да конвертирате до 30 ставки за е-пошта по папка без трошоци. Можете исто така да прегледате е-пошта од конвертираните NSF-датотеки во апликацијата без да имате инсталирано MS Outlook на вашиот компјутер.

Покрај конвертирањето на NSF-датотеките во PST формат, оваа разновидна алатка нуди и неколку други опции за конверзија, вклучувајќи конверзии NSF-to-EML, NSF-to-MSG и NSF-to-MBOX, како и поддршка за извоз на податоци во формати како EMLX. vCard и HTML. Може дури и да ги врати податоците од NSF-датотеките заштитени со лозинка или шифрирани.

Софтверот ги поддржува сите верзии на Lotus Notes, вклучувајќи ги 9.0.1, 9.0., 8.5., 8.0., 2, 7. 0, 6. 5 и 6. 0 верзии додека конвертираните PST-датотеки се компатибилни со сите верзии на MS Outlook вклучувајќи 2016, 2013, 2010, 2007 и 2003 година.

Друга одлична карактеристика понудена од оваа алатка е нејзината способност рачно да се избере секоја ставка поштенско сандаче од датотека NSP што сакате да ја зачувате како PST-датотека или други формати како EMLX или vCard итн. За време на самиот процес на конверзија, програмата го одржува Lotus Notus Структурата на папката додека ги пренесувате сите е-пораки заедно со мета-својствата како што се До, Cc, Bcc, датум-време и прилозите за предмет непроменети.

За оние кои се занимаваат со големи количини на податоци, опцијата постои во рамките на оваа програма поделена голема големина претворена PSt во помали големини повеќе PS за да може полесно да се управува.

Конечно, овој моќен конвертор исто така има можност да извезува податоци за е-пошта на Lotus Notes директно во сметките на Office365 или Live Exchange Server што го прави едношалтерско решение за секој што сака да го мигрира целиот свој систем за е-пошта преку услугите на Microsoft базирани на облак.

Overall,V Software's updated versionof theirNSFtoPSTConverterisoneofthemostpowerfulandversatiletoolsavailableforconvertingLotusNotesemaildataintoMicrosoftOutlookcompatibleformat.ItsoffersafeandeasyconversionoptionswithadvancedfeatureslikepasswordprotectionrecoveryandsupportforvariousfileformatsmakingitanidealchoiceforanyonelookingtomigratefromLotusNotestoMSOutlookorotherplatformslikeOffice365orLiveExchangeServer

Целосни спецификации
Издавач V Software
Страница на издавачи https://www.vsoftware.org/
Датум на издавање 2020-07-22
Датум на додавање 2020-07-22
Категорија Комуникации
Под категорија Комунални услуги за е-пошта
Верзија 7.5
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3

Comments: