Parking Attendant

Parking Attendant 1.0

Опис

Барате забавна и предизвикувачка игра која ќе ве забавува со часови? Не гледајте подалеку од Parking Attendant, аркадна игра одозгора надолу што ги става на тест вашите вештини за паркирање!

Во оваа возбудлива игра, ќе ја преземете улогата на придружник за паркирање со задача да паркира автомобили и да собира ѕвезди. Но, тоа не е толку лесно како што звучи – има многу пречки на вашиот пат, од барички со масло на патот до огромни јами кои можат да го проголтаат вашиот автомобил за миг.

За работите да бидат уште попредизвикувачки, постои и можност да ги дупнете гумите. Кога тоа ќе се случи, возењето станува неверојатно тешко и ќе ви требаат сета ваша вештина и концентрација за да избегнете судар.

И покрај предизвиците, Parking Attendant е погоден и за деца и за возрасни. Со својата шарена графика и привлечна игра, сигурно ќе стане омилен меѓу гејмерите од сите возрасти.

Па зошто да чекаме? Преземете го Parking Attendant денес и почнете да ги усовршувате вашите вештини за паркирање!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-07-22
Датум на додавање 2020-07-22
Категорија Игри
Под категорија Аркадни игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: