Fast Video Downloader

Fast Video Downloader 4.0.0.38

Опис

Fast Video Downloader е моќен и бесплатен преземач на видеа кој им овозможува на корисниците да преземаат видеа од широк опсег на сајтови за видео стриминг. Со своите можности за преземање со голема брзина, Fast Video Downloader може да го забрза преземањето до 500% во споредба со своите конкуренти. Овој софтвер е категоризиран како Интернет софтвер и е дизајниран за корисници кои сакаат да преземаат видеа брзо и лесно.

Една од клучните карактеристики на Fast Video Downloader е неговата способност да презема видеа од различни популарни страници за видео стриминг како што се Bing, Vimeo, DailyMotion, Metacafe, Facebook, Worldfloat, Veoh, CollegeHumor, EHow, Imdb, Break и многу други. Овој преземач поддржува повеќе локации од кога било досега и детално го објаснува процесот на преземање.

Покрај преземањето видеа од различни веб-локации со лесно и брзо; овој софтвер, исто така, им овозможува на корисниците да ги конвертираат нивните преземени видео датотеки во формати кои се компатибилни со iPods PSP, iPhone, Android уреди итн. Исто така, може да ги конвертира видеата во 3GP или AVI формат додека извлекува аудио (MP3) од видео датотеката.

Fast Video Downloader поддржува видеа со висока резолуција Full HD (1080p), HD (720p) ако страницата поддржува видеа со висока дефиниција. Апликацијата не применува ограничување на брзината на преземање на видео-датотеката, така што таа ќе биде завршена за помалку време од другите слични апликации достапни на пазарот денес.

Корисничкиот интерфејс за Fast Video Downloader е многу едноставен, но одговорен што го прави лесен за секого без оглед на нивото на техничка експертиза или искуство со слични софтверски апликации; тие можат да ја користат оваа апликација без никакви тешкотии. Процесот во три чекори го прави уште полесно: Пребарајте го посакуваното видео на повеќе страници; Врската за копирање на URL автоматски ги залепува URL-адресите што сте ги копирале, потоа кликнете на копчето „Преземи“, а потоа започнете да ги преземате вашите омилени видеа истовремено без никакви ограничувања!

Брзиот видео преземач сега поддржува преземања на Adobe, како и преземања на плејлисти, што значи дека сега можете да преземате цели листи за репродукција одеднаш, наместо да морате да поминувате низ секоја поединечна ставка една по една.

Севкупниот Брз видео преземач нуди одлично решение за оние кои сакаат лесна за употреба, но моќна алатка која им овозможува не само брз, туку и сигурен пристап кога им е најпотребен!

Целосни спецификации
Издавач FastPCTools
Страница на издавачи http://www.fastpctools.com
Датум на издавање 2022-07-04
Датум на додавање 2022-07-04
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 4.0.0.38
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 11
Вкупно преземања 33470

Comments: