Icecream Video Editor

Icecream Video Editor 2.38

Опис

Icecream Video Editor: сеопфатен софтвер за уредување видео

Дали барате софтвер за уредување видео што е лесен за користење и ги има сите потребни функции? Не гледајте подалеку од Icecream Video Editor. Овој софтвер е дизајниран да ви помогне лесно да креирате и уредувате видеа, без разлика дали сте професионалец или штотуку почнувате.

Icecream Video Editor има јасен и интуитивен интерфејс што го олеснува навигацијата. Во програмата можете да внесувате различни медиумски датотеки како што се видео датотеки, слики и аудио датотеки. Откако ќе се увезете, можете да ги скратите видеата и аудиото за да ги отстраните несаканите делови. Можете исто така да исечете, превртувате и ротирате видео датотеки и слики.

Додавањето текст на вашите видеа е можно и со Icecream Video Editor. Можете да примените визуелни ефекти за додадениот текст и да ја одредите неговата позиција на екранот. Софтверот поддржува и додавање на преодни ефекти помеѓу сцените.

Една од најдобрите работи за Icecream Video Editor е тоа што ви овозможува да ја поставите резолуцијата за креираните видеа, како и нивната ориентација (пејзаж или портрет). Оваа карактеристика гарантира дека вашиот финален производ изгледа точно како што сакате да изгледа.

Ако во кој било момент од процесот на уредување треба да направите пауза или да се вратите подоцна, не грижете се! Icecream Video Editor ви овозможува да ги зачувате вашите проекти локално на вашиот компјутер за да бидат лесно достапни кога е потребно.

Откако ќе завршите, вашите видео проекти може да се прикачат директно од Icecream Video Editor на популарни платформи како што се Google Drive, YouTube или Dropbox.

Во краток преглед:

- Јасен и интуитивен интерфејс

- Поддржува различни типови на медиумски датотеки

- Скратете ги видеата/аудиите

- Исечете/превртете/ротирајте видео-датотеки/слики

- Додадете текст со визуелни ефекти

- Наведете ја позицијата на додадениот текст

- Додадете преодни ефекти помеѓу сцените

- Поставете резолуција/ориентација на креираните видеа

- Зачувајте проекти локално на компјутер

- Поставете завршени проекти директно од софтверот

Генерално, ако барате лесно за користење, но сеопфатно софтверско решение за уредување видео, тогаш не гледајте подалеку од Icecream Video Editor!

Целосни спецификации
Издавач Icecream Apps
Страница на издавачи http://icecreamapps.com/
Датум на издавање 2021-02-01
Датум на додавање 2021-02-01
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 2.38
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 8
Вкупно преземања 819

Comments: